امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(20-02-2014، 20:53)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطی جووووووووووووووونBig Grin

سلام

(20-02-2014، 20:53)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:48)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:27)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتب زدی ! -_-

خلمون کم بود که اضافه شد ! ^_^

ناخن خور ! (:

رونالدو موش کوچولو باز تو حرف زدی¿

ناخن خور ! ^_^

رونالددو
Angry

# نیکی نی نی #

Angry

(20-02-2014، 20:49)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:48)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:27)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتب زدی ! -_-

خلمون کم بود که اضافه شد ! ^_^

ناخن خور ! (:

ناخن خور ! ^_^

به نیکی جونم حرف نزن وگرنه با من طرفیAngry

وای ترسیدم نزدیک بود به خودم ج * ش کنم ! |:

ب*شور . کثا*ط . عو*ی
گــفـتگـوے آزاد 【82】 248
آگهی
(20-02-2014، 20:54)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی و سلنا بسه دیگه!
من غلط کردم!:/
تو کلا غلط زیاد میکنی
مرا از حرمسرایت بیرون کن اهورا سلطان

دخترا کلا بیخیال حرمسرا بشین!
اوووف:|
یه شوخی بود تموم شد دیگه تمومش کنین !
شرمندع
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ♥h@di$♥
(20-02-2014، 20:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! (:

سلام احمدرضا
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-02-2014، 20:56)سارا65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرمسرای فلخورنه سلطان سلیمانTongueکی سلطانه؟دستورمیدم1000000هزادخترروسی روبیاری اینجا.Tongue
حرمسرا ظرفیتش تکمیله Tongue
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 248
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
(20-02-2014، 20:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی یه چیزی بگو دیگه!
این هری واقعا میخواد با مایلی دوس شه?!Dodgy

نـع بـاو!!!من مایلی رو خیلی دوس دارم ولی به هری اصن نمیخوره
هری با کندال جنر دوسته
دختره مدله
ازش متنفرم
بهش میگیم چنگال ج**ده|:

(20-02-2014، 20:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـدافـسـی|:

فاطی>_<
اهـورا>__<
نرو فاطی:|
خوشگله حالا دختره?
این سوپر مغز چی میگف?
نمیرم(:
بد نی 18 سالشه
مدله دیگه خوش هیکله ولی مدل ها بی حیان|:همه جور لباسی تنشون میکنن/:
میگن رابطشون فقط واس تبلیغه و خونواده ی کندال میخوان از هری سواستفاده کنن|: کلی داستان هس راجبشون
چمیدونم آخه یه مدت هری با مایلی لاس میزد اس بازی میکردن
بعدش هری هم تاکید کرد که هردوتاشون سینگل هستن و از مایلی خواست گاهی اوقات با موزراتیش دور بزنن
جدید ترین اخبار وان دی را از فاطی بخواهید!
(:
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اه چ قد شلوغه>_<
همتونم کع تازه واردید جز چن نفر:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اهوراسلطان من پاشای شماهستم عمربفرمایید.:cool:یه زن آمریکایی به اسم جنیفرلوپزخاتون آمده گویایه ستاره هالیوودی استBig Grinیه مردانگلیسی بهاسم هری خان آمده ازگروه وان دایرکشن.عمرفرمایید.
(20-02-2014، 20:56)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:53)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناخن خور ! ^_^

رونالددو
Angry

# نیکی نی نی #

Angry

(20-02-2014، 20:49)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناخن خور ! ^_^

اه اه اه ج ی ش و 
اختیار دل و معده خودتو نداری Big GrinBig Grin

برو باو کوچولی هنوز ... >_<

(20-02-2014، 20:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:54)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! (:

آه پدر آواتارت توی حلقم ! ^_^

خوبی پسری ! ؟ Big Grin

پدر به کمکم بیا دارم با نیکی و فاطی جوووووون و سلنا 23456 کل کل می کنم ! (:

کمکم کن ! ^_^
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
بسه دیع...
از جو حرمسرا بیاین بیرون...
تمومید رفت...
ولی من وست دارم سلناBig Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 248
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(20-02-2014، 20:57)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:55)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناخن خور ! ^_^

رونالددو
Angry

# نیکی نی نی #

Angry

ناخن خور ! ^_^

رونالدو خفه شو دیگه

سلام
فاطی جونم

خفه شم بیوه میشی ! >_<

شنا بلدم خفه نمی شم ! >_<

با من لج نکن هر کی لج کرده کم آورده ... |:

نترس تو خفه شی بیوه نمیشم کلی خوشحال میشم
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 136 مهمان