امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(20-02-2014، 20:07)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:ا

علیک ! ^_^
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
سلام کریستین
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 231
(20-02-2014، 20:04)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین یه فکری کردمممممممممممممممممممممممم

(20-02-2014، 20:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 19:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 19:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 19:52)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون حال کردی مقاممو
اون مردیکه تهدید میکرد همشcrying

یـه دور دیـگه بگی--چوب میخوری ...

من الان شکست عشخی خوردم این حرفو نمیزنم ..

از کی!؟ |:

مهسا ..

در حال ترکوندن لاو بودیم .. بهم گفت بی احساس .. گفتم برو دنبآل یه با احساس تر بگرد ...

بره دیگه بر نگرده SleepyExclamation
وا تو که خیلی مهربونی

نظره لطفته ..

نع دیـگع .. گفـت عاشقتم .. گفتم منم Big Grin منظورم این بود که منم دوست دارم

ولی اون فکر کرد گفتم منم به معنی (منم خودمو دوست دارم)Big Grin
سلام pink lady
 سپاس شده توسط pink lady
(20-02-2014، 20:08)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:07)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:ا

علیک ! ^_^

به نظر میاد خیلی خوشحالی نع؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 231

(20-02-2014، 20:08)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کریستین

علیک سلنا گومز ! ^_^

بزرگ ننویس ! >_<

تا دو روز پیش این رو به خودم می گفتند ! (:
Goodbye Flashkhor...
(20-02-2014، 20:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:04)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین یه فکری کردمممممممممممممممممممممممم

(20-02-2014، 20:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 19:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 19:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـه دور دیـگه بگی--چوب میخوری ...

من الان شکست عشخی خوردم این حرفو نمیزنم ..

از کی!؟ |:

مهسا ..

در حال ترکوندن لاو بودیم .. بهم گفت بی احساس .. گفتم برو دنبآل یه با احساس تر بگرد ...

بره دیگه بر نگرده SleepyExclamation
وا تو که خیلی مهربونی

نظره لطفته ..

نع دیـگع .. گفـت عاشقتم .. گفتم منم Big Grin منظورم این بود که منم دوست دارم

ولی اون فکر کرد گفتم منم به معنی (منم خودمو دوست دارم)Big Grin
خخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(20-02-2014، 20:06)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما برگشتیم! (:

سلام شاگرد ! ^_^

شیخمون اومد!
هعBig Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-02-2014، 20:09)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام pink lady

چقدر اسممو بزرگ و قشنگ نوشتیBig Grin
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 231

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
جاستین یه چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 176 مهمان