امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

امضام تو حلق همتون (((((((((((((((((((((:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
راستی ICe Angele
عزیزم ببخشید BlushHeart

(20-02-2014، 12:32)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خفه شدم
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، இFATEMEHஇ
سلـــــــــــآم^___^
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، இFATEMEHஇ
(20-02-2014، 12:32)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی ICe Angele
عزیزم ببخشید BlushHeart

(20-02-2014، 12:32)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خفه شدم
بپا خفه نشی (:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(20-02-2014، 12:31)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:28)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:23)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:22)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:21)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش ^.^

Blush
خــــــــــــوبی ؟

عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآلیم داداش ^.^ حتی میخــــوام جشن بگیــــرم !!

ت خــوبی ؟؟^.^

چه خبــــــــره ؟
نه بابا اصن خوب نیستم Sad

(20-02-2014، 12:25)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:20)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هِـــــــــــــــــــعــــــــــــــــــــی ! ):
تُـــــــــــــــــــــف بـــــــــــــه ایـــــــــــــن شـــــــــآنس!Sad
امـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیر ^_^
خوبیع؟ (:
چرا ؟ ):
چ شده؟ ):

اصلا خوب نیسم ... ):
شایعه درس کردن م تبلیغ می کنم می خوان محرومم کنن ... |:
):
گفتم که جرمش محرومیت نمیخوام محرومت کنم |:

بــدن بت میگــم !!^.^

چـــــــــرا خوب نیستـــی داشـــی ؟؟ |:
امـــــــروز بهترین دوستام تو فلش بدترین دشمنام شدن |: ( داش امیر منظورم به تو نی ) یکی از بهترین دوستام هم کسی رو تو فلش Hک کرده هم تبلیغ کرده میخوام محرومش کنم ولی نمیتونم Sad
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(20-02-2014، 12:33)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــآم^___^

سام علیک!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
عاشق امضام خیلی جوپِه ^____________^
(20-02-2014، 12:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:32)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی ICe Angele
عزیزم ببخشید BlushHeart

ای خفه شدم
بپا خفه نشی (:

حالا اوتارتم اضافه شد یکی بیاد کــــــــــــــــــــمککککککککک
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(20-02-2014، 12:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:31)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:28)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:23)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:22)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Blush
خــــــــــــوبی ؟

عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآلیم داداش ^.^ حتی میخــــوام جشن بگیــــرم !!

ت خــوبی ؟؟^.^

چه خبــــــــره ؟
نه بابا اصن خوب نیستم Sad

(20-02-2014، 12:25)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیر ^_^
خوبیع؟ (:
چرا ؟ ):
چ شده؟ ):

اصلا خوب نیسم ... ):
شایعه درس کردن م تبلیغ می کنم می خوان محرومم کنن ... |:
):
گفتم که جرمش محرومیت نمیخوام محرومت کنم |:

بــدن بت میگــم !!^.^

چـــــــــرا خوب نیستـــی داشـــی ؟؟ |:
امـــــــروز بهترین دوستام تو فلش بدترین دشمنام شدن |: ( داش امیر منظورم به تو نی ) یکی از بهترین دوستام هم کسی رو تو فلش--کرده هم تبلیغ کرده میخوام محرومش کنم ولی نمیتونم Sad

وآآی ..

مــن میتــرسم عــآغــآ محرومش کــن !! نــه !! آرع .. اه نمیــدونم |:
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(20-02-2014، 12:35)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:33)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــآم^___^

سام علیک!
تو که همین الان بام حرف زدی!سلام مجدد!
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 107 مهمان