امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(20-02-2014، 9:46)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:D:d

علیکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
آگهی
(20-02-2014، 9:44)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:41)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:36)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها يه سوالي بپرسم؟؟؟؟؟؟؟Shy

بپرسBig Grin
مطمئني؟؟؟بپرسم؟؟؟؟

ارع بپرس بپرس!Rolleyes
منكه سوالي ندارم اگه تو داري بپرسBig Grinهههههههههههه
اسکول کردی ما رو?Big Grin
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ ، along boy
(20-02-2014، 9:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:42)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی!از صبح عین علافا اینجا پلاسمBig Grin
شوما چه خبر?

هیچی خودم تو خونه تنهام دارم حال میکنم:ا
اوووم!
افرینSleepy
حوصلت نمیسوزه تنهایی?
نع اتفاقا خیلی حال میدع راحتم :ا
من با تنهایی حال نمیکنم!
حوصلم میسوزه:ا
هی-_-
ادم رکی هستی نه?

پیش از حد :ا
ادم رکی هستم

چراع تنهایی حوصلت سر میرع؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 90

سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
(20-02-2014، 9:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:44)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:39)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:36)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خاطر یه راه ! ^_^ crazy
اومدم تحویلم بگیری نبودی - راسشو بگو کجا رفته بودی ! :hje:
حس شاعری و استادیم گل کرد !!!!! Tongue
عه خوب یه چندتا شعر بگو ما از این شعرای شما پند و اندز بگیریم شیخ بزرگBig Grin

من شیخم ؟! Smile
پس این جوریه تو هم موذنی ! Tongue
خب یه زری بزنه یکی تا من بتونم تیکه بندازم دیگه ! Big GrinTongue

یه شعر راجبع این امضا من بوگوBig Grin

آرزو بر پسران عیب نیست ! Big Grin

خیلی ممنونDodgy
این ارزو نیس!واقعیته^_^
بچه ها من خودشیفتم عایا?
^_^

چرا بد ترجمه می کنی داداش ! Sad
کسی نگفت خودشیفته ای !
« خواسیم زر بزنیم تِر زدیم ! » crying
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط روناك عاشق
ای باووو
گــفـتگـوے آزاد 【82】 90
ن داش کریس!
منظورم به تو نبود:|
در کل میگم?
 سپاس شده توسط روناك عاشق
(20-02-2014، 9:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:44)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:41)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 9:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بپرسBig Grin
مطمئني؟؟؟بپرسم؟؟؟؟

ارع بپرس بپرس!Rolleyes
منكه سوالي ندارم اگه تو داري بپرسBig Grinهههههههههههه
اسکول کردی ما رو?Big Grin
هههه كمي تا قسمتيBig Grin

بچه ها من رفتم بــــــــايBig Grin
اهورا جان سلام من را به عجقم برسان
بگو شب ميام خودش ميدونه چرا
دم از بازي حكم ميزني...!
دم از حكم "دل❤" ميزني...
پـــس به زبان قمار برايت مــي گويم…!
قــمار زندگــي را به كــسي با ختم كه"تــك"
"دل❤" را با "خشـت♦" بريد...
جريمه اش "يك عمر" "حـسرت" شد
باخت زيبايي بود…!!!
ياد گرفتم به "دل❤" "دل❤" نبندم
ياد گرفتم از روي "دل❤" حكم نكنم
"دل❤" را بايد "بــُر" زد...
==============================================
گــفـتگـوے آزاد 【82】 90
(20-02-2014، 9:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن داش کریس!
منظورم به تو نبود:|
در کل میگم?

اوهاون ! ^_^
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
باشه روناک
فعلا خدافسBig Grin
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(20-02-2014، 9:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه روناک
فعلا خدافسBig Grin

نرو دلش می گیره ( منظورم دل روناکه ) - احتمالا می میره ! Tongue
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 352 مهمان