امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(19-02-2014، 19:35)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:34)آسمان سیاه... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا اجی ساینا کجا میری بودی حالا نرو عزیزم دیگه من اینجا بااین همه پسر تنها شدمUndecidedBig GrinHeartHeart

خخخخ...باوشه Smile

میسیییییییییییی گللممممممممHeartHeartHeartHeartHeart

چـہ پـــــر جـــــرأت و مغـــرور مـے شــوב בر بـرابــرت  ڪســـے ڪـہ مـــے ؋همــــــב    از تــــــــہ בل בوسـتــــش בارے .... ! گــفـتگـوے آزاد 【82】 55
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، xx_sina_xx
آگهی
(19-02-2014، 19:37)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:35)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق ؟ -__
منو میشناسی ؟ __-
اره! جانم؟
اعتبارایی ک میتونی بدی اونور -_-
حد داره ؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 55
 سپاس شده توسط sjmmc
(19-02-2014، 19:36)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:31)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:30)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:25)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:25)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم بـچ . . . ! :|
زشته خواهر من! این حرفا چیه؟ :|

چی گفتم مگ؟ :|

سلام کردم برادرم :|
منظورم کلمه ی بعد سلام بود! :|

بَچ : بچه ها :|

خاک تو سرت =)
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، sjmmc
(19-02-2014، 19:36)مدینه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
اوا اجی ساینا کجا میری بودی حالا نرو عزیزم دیگه من اینجا بااین همه پسر تنها شدمگــفـتگـوے آزاد 【82】 55گــفـتگـوے آزاد 【82】 55گــفـتگـوے آزاد 【82】 55گــفـتگـوے آزاد 【82】 55
مثل اینکه ما اینجا دختریما

پِخ.......... TongueTongueTongue
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، آسمان سیاه...
سَلـــام^_^
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(19-02-2014، 19:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صــادق ======>پـــ . خ
:|
چیه؟ جواب دادم که.. :|
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
هـــــــــــــــعی زنـــدگـــی |:

.. |: ســــلــآم !! |:
|:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(19-02-2014، 19:38)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:37)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:35)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق ؟ -__
منو میشناسی ؟ __-
اره! جانم؟
اعتبارایی ک میتونی بدی اونور -_-
حد داره ؟ :|
کدوم ور؟ من اون ور نمیرم اصلا! نمیدونم!
(19-02-2014، 19:38)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:36)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:31)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:30)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشته خواهر من! این حرفا چیه؟ :|

چی گفتم مگ؟ :|

سلام کردم برادرم :|
منظورم کلمه ی بعد سلام بود! :|

بَچ : بچه ها :|

خاک تو سرت =)
قربونت! Big Grin
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
نقل قول: پِخ.......... گــفـتگـوے آزاد 【82】 55گــفـتگـوے آزاد 【82】 55گــفـتگـوے آزاد 【82】 55
منظور؟
نقل قول: سَلـــام^_^
سلام
(19-02-2014، 19:36)مدینه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
اوا اجی ساینا کجا میری بودی حالا نرو عزیزم دیگه من اینجا بااین همه پسر تنها شدمگــفـتگـوے آزاد 【82】 55گــفـتگـوے آزاد 【82】 55گــفـتگـوے آزاد 【82】 55گــفـتگـوے آزاد 【82】 55
مثل اینکه ما اینجا دختریما
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin خب تعداد پسرا فک کنم بیشتر از ما دختراس 4 تا پسر 4 تا دختر Big GrinBig GrinBig Grin

چـہ پـــــر جـــــرأت و مغـــرور مـے شــوב בر بـرابــرت  ڪســـے ڪـہ مـــے ؋همــــــב    از تــــــــہ בل בوسـتــــش בارے .... ! گــفـتگـوے آزاد 【82】 55

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 191 مهمان