19-02-2014، 18:37
(19-02-2014، 18:33)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 18:30)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 18:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 18:25)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 18:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حسن؟تویی؟ -______-
آره دیگه پس میخواستی کی باشه
چه خوبه من هر وقت خدافظی میکنم گفت و گو آزاد میشه اتوبان
حالا موقعی که هستیم پرنده هم پر نمیزنه
وای!پاشو برووو >______<
الان همه میرن تو اومدی ، نیگا .. -____-
حسن کوچک! -___-
هیهیهیهی *^_____^*
برو بابا زورو جان
تو برو تو مزرعه خاک بازی کن باووووو
حالا خوبه ی سوژه داریآ ! -____-
تو بابازرگ اصن،اه اه اه !من ک میدونم اندازه فندق عقل تو کلت نداری! -_____-
خوبه بعد از دوسال فهمیدی که عقل تو کلم نیست...
مگه تو انتظار دیگه ای داشتی؟؟
من تا نمیگفتم خاک بازی که متوجه نمیشدی حسن که بود و چه کرد:112:
(19-02-2014، 18:33)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 18:33)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبم ^_^
(19-02-2014، 18:28)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 18:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی ادمی بخوام بات قهر کنم |:
عـاغا فـرزام با من قهـره -__- !!
-_-
(19-02-2014، 18:27)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون باب اسفنجیم ^_^
این فرزام همون باب اسفنجی خودمونه یا یه کی دیگس
توام عموم بودی -_-
یادش بخیر عموی ملودی هم بودم قبلا
چطوری تو؟
یه آیت الکرسی بذار دوباره تو چت روم تا فضا عوض شه
بقره بزارم ؟:d
بذار مهم نیته که اونم باسه من خیره...مدیونی اگه شک کنی