امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

آیسپک^__________________________^
گــفـتگـوے آزاد 【82】 40
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(19-02-2014، 18:12)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:12)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ -_-

کوجا
حالا بودی!
یو کی هستی؟!
-_-
ی بنده خدا "بودم" -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 40
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
{: سلـام
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 40
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آیسی^_^
ساراO_o
خو بولوتوث! نکن خواهر من^_^

اوهوم!!
اسم قشنگیه25r30
بنده ی خدا!Big Grin
تو منو یاد یکی میندازیO_O
گــفـتگـوے آزاد 【82】 40
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(19-02-2014، 18:18)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم!!
اسم قشنگیه25r30
بنده ی خدا!Big Grin
خندع داره -_-
ینی انقد زود خز شدم ؟-__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 40
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
|: سلـام مهراوه :|

فـرزام؟ |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 40
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
دارم ذخایر اهنگای گوشیمو واس مسافرت زیاد میکنم،مسافرت نمیخوام تو جاده محتاج گوشی و اهنگای داداشم شم -_______-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-02-2014، 18:19)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:18)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم!!
اسم قشنگیه25r30
بنده ی خدا!Big Grin
خندع داره -_-
ینی انقد زود خز شدم ؟-__-
اوهووم!
نچ!
ولی اخلاقت مث یکیه که من میشناختمش!
گــفـتگـوے آزاد 【82】 40
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-02-2014، 18:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـرزام؟ |:
هومم ؟-_-
گــفـتگـوے آزاد 【82】 40
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-02-2014، 18:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـرزام؟ |:
سلام دوستم^_^
فرزام؟O_o
همون نویسنده هه!؟

(19-02-2014، 18:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم ذخایر اهنگای گوشیمو واس مسافرت زیاد میکنم،مسافرت نمیخوام تو جاده محتاج گوشی و اهنگای داداشم شم -_______-
خخخBig Grin
منو بزار تو لیستت-_-
گــفـتگـوے آزاد 【82】 40
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان