امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(19-02-2014، 15:26)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رفقا ! ^ _ ^
سلام آیسان ! ^ _ ^
سلام فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآطی ! ^ _ ^
سلام جاستین منحرف ! |:
سلام بد بخت !!! @ _ @
سلام محمد 77 ! ^ _ ^
سلام سینا که اون پایین توی این پیجی ! ^ _ ^
سلام به همه ! ^_____^
من سپاس موخوام ! p336

بـآ من کع نبــود .. چون من منحـرفـ نیستـم .. اصلآ .. اگـه یه وخ با دوسـتام شوخی میکنم دلیـل بر ایـن نیس Dodgy
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
(19-02-2014، 15:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:24)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س
خ
-___-

درد!!!!

توهم رفتی قاطی اینا؟؟

O_o
قاطی کیاع؟0.0
قاطی گروهی به نام سلام خدافس!!!
ممنون ایسان جونم  .. محمد خیلی لیاقتش بیشدر از این حرفاس ! صابرم باس یادش بیاد تو 3 سال گذشته کی بود که فلشو بالا برد  ..
Exclamationسوارم نشو که بد جوری سواریت میدمExclamation
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(19-02-2014، 15:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:26)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رفقا ! ^ _ ^
سلام آیسان ! ^ _ ^
سلام فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآطی ! ^ _ ^
سلام جاستین منحرف ! |:
سلام بد بخت !!! @ _ @
سلام محمد 77 ! ^ _ ^
سلام سینا که اون پایین توی این پیجی ! ^ _ ^
سلام به همه ! ^_____^
من سپاس موخوام ! p336

بـآ من کع نبــود .. چون من منحـرفـ نیستـم .. اصلآ .. اگـه یه وخ با دوسـتام شوخی میکنم دلیـل بر ایـن نیس Dodgy

شوخیات تو حلق تمام اعضای فلش !!! |:
Goodbye Flashkhor...
(19-02-2014، 15:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بات قرم

بسم الله |:

چـراع باز!؟ /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 28
امان از دست فضا مجازی

بای ایسان . ایمان . فاطی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~!
(19-02-2014، 15:28)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز من خودم میدونم کهبا چن تا ارسال میشه خصوصی داد اتفاقن من حدود 4000 تا هم ارسال دارم ولی نمیخام صابر منو با این اکانت ببینه  .. جا زخما ی کهنه  وا میشع  ..

داداش این دست صابر نیست. قانون همه ی انجمن ها همینه

تبلیغ نمیکنما TongueTongue
(19-02-2014، 15:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بات قرم

بسم الله |:

چـراع باز!؟ /:
ایییییش-__-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-02-2014، 15:29)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون ایسان جونم  .. محمد خیلی لیاقتش بیشدر از این حرفاس ! صابرم باس یادش بیاد تو 3 سال گذشته کی بود که فلشو بالا برد  ..

خودش خبـر دارع!؟ {:

چـرا محمد؟! |: خدافس محمد |: ===> Mohammad 77
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 28
رونالدو بگو بازیه بعدیه رعال مادرید کیه؟!

(19-02-2014، 15:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:29)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودش خبـر دارع!؟ {:

چـرا محمد؟! |: خدافس محمد |: ===> Mohammad 77
سلطانو میگی ؟
Exclamationسوارم نشو که بد جوری سواریت میدمExclamation

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 117 مهمان