امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(14-02-2014، 17:47)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 17:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 17:37)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 17:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـسـل؟؟؟^__^

آخ جــون دیه بن نیستی^__^

اری^_^
خوبی؟^_^

هـاع (:

تـو خوفی

آواتـار هـای مـن زشـتـه؟؟؟

از کـی آواتـار بزارم هـمـه پـسـنـد بـاشه؟؟
مايلي زبونش پيدا نباشه -______^

(14-02-2014، 17:47)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 17:39)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 17:37)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 17:29)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام -___-
علیک  ^_^

سام 0.0
اسمت چیه ¿¡
●__●

مونا/يو؟

دافظ-______-
لآدن ^_^

خدافذ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 357
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
آگهی
(14-02-2014، 17:47)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 17:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتـار هـای مـن زشـتـه؟؟؟

از کـی آواتـار بزارم هـمـه پـسـنـد بـاشه؟؟
مايلي زبونش پيدا نباشه -______^

مـایـلـیـه بـه زبونش!|:

اگـه هـمـه ی دایرکشنرای اینجا به من رای بدن

مــن رای میارم!(:

هـاهـا هـا(:

فهمیدم!^_^
بآی  گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 357
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
چه ســـکوتی!!!
بچه های اینجا خودتونو معرفی کنید....
هیچ کسو نمیشناسم...
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-02-2014، 18:01)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ســـکوتی!!!
هیچ کسو نمیشناسم...

عـزیـزم مـن فـاطـی هستم
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(14-02-2014، 18:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 18:01)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ســـکوتی!!!
هیچ کسو نمیشناسم...

عـزیـزم مـن فـاطـی هستم

خوبی فاطی جون؟؟؟
فاطی صدات کنم؟؟؟
(14-02-2014، 18:08)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 18:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ســـکوتی!!!
هیچ کسو نمیشناسم...

عـزیـزم مـن فـاطـی هستم

خوبی فاطی جون؟؟؟
فاطی صدات کنم؟؟؟

خـوبـم مـث هـمـیـشه!

آرع عشقی فاطی صدام کن(:

تو اسمت چیع؟؟؟
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(14-02-2014، 18:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 18:08)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ســـکوتی!!!
هیچ کسو نمیشناسم...

عـزیـزم مـن فـاطـی هستم

خوبی فاطی جون؟؟؟
فاطی صدات کنم؟؟؟

خـوبـم مـث هـمـیـشه!

آرع عشقی فاطی صدام کن(:

تو اسمت چیع؟؟؟

ساینا:)
(14-02-2014، 18:14)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 18:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ســـکوتی!!!
هیچ کسو نمیشناسم...

عـزیـزم مـن فـاطـی هستم

خوبی فاطی جون؟؟؟
فاطی صدات کنم؟؟؟

خـوبـم مـث هـمـیـشه!

آرع عشقی فاطی صدام کن(:

تو اسمت چیع؟؟؟

سایناSmile

خـوشـبـخـتمHeart
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
فاطی چند سالته؟؟؟

(14-02-2014، 18:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 18:14)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـزیـزم مـن فـاطـی هستم

خوبی فاطی جون؟؟؟
فاطی صدات کنم؟؟؟

خـوبـم مـث هـمـیـشه!

آرع عشقی فاطی صدام کن(:

تو اسمت چیع؟؟؟

سایناSmile

خـوشـبـخـتمHeart

همچنین^__^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان