امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(14-02-2014، 12:37)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من يه اكانت پسرونه ميخوام كي دارع Angel
من دارم میخوای؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(14-02-2014، 12:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 12:36)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع من رفتم اونجا تا خواستم به خودم بيام يه چيزي بگم محروم شدم -___-
دیــدم!! |:
چــه ســایته مــزخرفی!! ||:

بــچه هــا بــریم عــضو شــیم؟! |:
(14-02-2014، 12:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 12:35)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 12:31)Mary♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 12:29)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــا مــن حــرف نــزن بــیشوور !! ):
چــرا تــبلیغ کــردی؟؟! ):
بخدا نکردمcrying
فاطمه بم گفت بیا ....منم رفتم عضو شدم
همین ب هیشکی نگفتم
فرناز و فاطی و حسام و ... هم هستن اونجا
چرا فقط منو یک ماه محروم کردید؟
میخوام بدونم کجا تبلیغ کردم؟ ک خودم خبر ندارم؟
مـــن مــحروم نــکردم!! |:
بــه صــابر مــیگم!! -___-

به منم گیر داد !
ولی اگه منو محروم میکرد به صآبر میگفتم برکنآرش کنه پسری عقده ای !

کــی؟! |:

بريم بريم چنتافوش بالا 80 سالم بديم -___^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 327
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، ~~SARA:HIVA~~
(14-02-2014، 12:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 12:36)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیــدم!! |:

(14-02-2014، 12:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 12:35)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 12:31)Mary♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 12:29)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــا مــن حــرف نــزن بــیشوور !! ):
چــرا تــبلیغ کــردی؟؟! ):
بخدا نکردمcrying
همین ب هیشکی نگفتم

به منم گیر داد !

کــی؟! |:

ای شآزده ! sp_go Dodgy
 سپاس شده توسط T A R A ، MONA-GH ، ~~SARA:HIVA~~
(14-02-2014، 12:39)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 12:37)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم میخوای؟

بد بد -____^
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(14-02-2014، 12:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم همه اکانت دختر دارم ! Big Grin
یکی پسر داشتم رادین خیلی دوسش داشتم ! برای همیشه بن شد ! crying

مــجبور بــودی فــوش بــدی!! ؟ |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، MONA-GH ، ~~SARA:HIVA~~
(14-02-2014، 12:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیــدم!! |:

بخدا نکردمcrying
همین ب هیشکی نگفتم

به منم گیر داد !

کــی؟! |:

ای شآزده ! sp_go Dodgy
منظورت سپهر 0.o
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
(14-02-2014، 12:40)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 12:39)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم میخوای؟

بد بد -____^
تو پیام خصوصی دادم.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ~~SARA:HIVA~~
درود..
تارا؟؟؟؟؟ Angry
هی خداع:|
اخع من کجا تبلیغ کردم؟؟crying
(14-02-2014، 12:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 12:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم همه اکانت دختر دارم ! Big Grin
یکی پسر داشتم رادین خیلی دوسش داشتم ! برای همیشه بن شد ! crying

مــجبور بــودی فــوش بــدی!! ؟ |:

اون موقع که من یه غلطی کردم از تو هم بآز معذرت میخوام 2 مآه محروم شد !
ولی برای استفاده از دو اکانت رادینُ بن کردن ! cryingcrying
 سپاس شده توسط T A R A ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 50 مهمان