امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

مونا :| احمت اومد :| !!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، இFATEMEHஇ
آگهی
(13-02-2014، 23:04)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 23:02)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سينا زود بگو غلط كردم وگرنه همه خفت ميكنن Big GrinBig GrinBig Grin

من که تقصیر ندارم

گفت شمارمو بدم؟!؟ گفتم بده UndecidedUndecided

كي با تو بود /=
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 298
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(13-02-2014، 23:04)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 23:02)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که تقصیر ندارم

بآزم این ! :|
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(13-02-2014، 23:04)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 23:02)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 23:00)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميتراع بدو

کو ماشین دوس پسرت ؟ :|
کوووووووووو :|

بدو كوچه بعديه

خستم شد -___- !!
ا]ا دیدم :پ مونا جلو سوار میشی دیگع نه :| ؟؟!
 سپاس شده توسط احمد رضا 666
(13-02-2014، 23:04)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! Big Grin

اوضــآ خیطه بــرو نیا !!
|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
Star 
(13-02-2014، 23:06)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که تقصیر ندارم

پس باکی بودی؟

كي با تو بود /=

من که تقصیر ندارم

اخي بميرم برات تو كه اصن تقصيري نداري
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(13-02-2014، 23:07)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 23:06)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که تقصیر ندارم

پس باکی بودی؟

كي با تو بود /=

با من :|
 سپاس شده توسط MONA-GH ، இFATEMEHஇ
(13-02-2014، 23:05)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اين احمت گوسپنده ا=
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، இFATEMEHஇ
(13-02-2014، 23:05)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا جآی سلامت ! ؟ Big Grin

من بآ اون خآنوم کآری ندارم ! Big Grin بی جنبه ! مثلا انگآ نع انگآر یه مدت اذیتش میکردم ! Big Grin
 سپاس شده توسط MONA-GH ، இFATEMEHஇ ، Mιѕѕ UηυѕυαL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان