امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

خوبین ؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ICe Angele ، T A R A
آگهی
(13-02-2014، 22:12)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا اصن من دخدر تو نیستم خوب شد :| !!
برو :| من بی ننه و بابا هسم :|
خدافس >__<
نــه !!
گــو خــوردم !!>__<
تــو دخــدرمی!! ):
(13-02-2014، 22:12)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 282

زهــر!! /:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 282
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(13-02-2014، 22:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 22:12)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس >__<
نــه !!
گــو خــوردم !!>__<
تــو دخــدرمی!! ):
(13-02-2014، 22:12)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهــر!! /:

من قرم ):
قر قر ):
 سپاس شده توسط T A R A
(13-02-2014، 22:12)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 22:10)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پش سرم غیبت نکن بیشعور ! :|
منم دوست دارم.. Big Grin

روانی! :|
بعدشم خوبه حالا گفتم جوری نپرس ضایه شئ ه،رفتی گفتی مزاحم شدی؟؟! :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
(13-02-2014، 22:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس >__<
نــه !!
گــو خــوردم !!>__<
تــو دخــدرمی!! ):

زهــر!! /:

نگاه كن يادم رفت ميخواستم چي بگم >__<
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، T A R A
الـان دقـیقـا هـدفـتـون چیه از اینکه زل زدین به دسکتاپ و هیچی نمیگید!|:
 سپاس شده توسط Shawty Girl ، Mιѕѕ UηυѕυαL
این درسته فقد ننه بابام بم برا ولنتاین کادو بدن ؟@@
 سپاس شده توسط sjmmc ، ICe Angele
(13-02-2014، 22:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 22:12)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 22:10)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پش سرم غیبت نکن بیشعور ! :|
منم دوست دارم.. Big Grin

روانی! :|
بعدشم خوبه حالا گفتم جوری نپرس ضایه شئ ه،رفتی گفتی مزاحم شدی؟؟! :|
منم عاشقتم..HeartBig Grin
باید حساب کار دستش بیاد! تو کاریت نباشه! :|
(13-02-2014، 22:15)Fadaei نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 22:12)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 22:11)Fadaei نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 22:09)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 22:08)Fadaei نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمرش چنده ؟ 1 تا 20 ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چیه دیگه ازاین گنده تر نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا رفتی اصفهون...؟
پــــــــ نـــــــ پــــ
این سگ مال منطقه قهدریجان اصفهانه...به کسورت افتخار کن.
این یکی از اون هفت تا نژاد ارزشمند ایرانیه.
به من چیه موناع یه چیزی بوگو بهش >ــــــ <
دیدپینیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 282
مامان^__^كم كم نسلت داره ادامه َﭘـيدا ميكنه(:

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Thyme ، Shawty Girl ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان