امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

چ قد غریبه0.0
احساس غریبی میکنم-__-
مامانمو میخوام-__-
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(13-02-2014، 21:49)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 21:42)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 21:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/94028629808441700965.jpg

مــن 3 !! ^_^

منم 4 ^__-

(13-02-2014، 21:41)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانمو ميخوام):

مآمآنت کیع ؟؟
شوما نميشناسيش ازبجه هاي قديمه: /

من خودم از جدیدیا نیسم :|
بگو اسمشو :| !!

مآمآن من تآرآس (:
 سپاس شده توسط sjmmc ، ICe Angele ، ÐeaÐ GiЯl
(13-02-2014، 21:48)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 21:47)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعي جه تولد مزخرفي داشتم امروز!هعي!
چـرآ !؟ ):
تميدونم شووري كلا يجوري بود !اصن خوب نبود!

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl ، T A R A
(13-02-2014، 21:53)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـو جـدید نیسـی !؟

مـآمـآنت تـآراس !؟

پـَ میشـی نوهـ مـن |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 275
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، ICe Angele ، T A R A
(13-02-2014، 21:52)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 21:42)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جمله بگـــــــــــــــــــــــــــم راجبش بفکریید :
به راســـــــــــــــــــتی که راســــــــــــــــــــتی راســــــــــــــــــــــــت ترین کردار است!
خخخخ
ترجمه کنید خودمم نفهمیدم!
Big GrinTongue

یکی به این سوال بجواااااااااااااابه؟؟؟؟؟؟
بیزحمتــــــــــــــــــــــــــــــــــــ!

دووووووووووووووووستان نظر بدید راجب این جملـــــــــــــــه!
دهنم کفــــــــــــــــــــــــــ کرد آخه!
Unknown
(13-02-2014، 21:54)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 21:48)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 21:47)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرآ !؟ ):
تميدونم شووري كلا يجوري بود !اصن خوب نبود!

عـزیزم ):

اشخـآل نـداره
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، ICe Angele
(13-02-2014، 21:54)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 21:53)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـو جـدید نیسـی !؟

مـآمـآنت تـآراس !؟

پـَ میشـی نوهـ مـن |:

اوره تاراس !!

بگو مامانت کیع ؟؟
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
اینجا الان قدیمیتون منم! :301:
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl ، ICe Angele ، T A R A ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(13-02-2014، 21:49)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفلدت موبـــــــــــــــــــارک عیزم!
زودتر میگفتی خودمون واست جــــــــــــــــشن میگرفتیم خو!
TongueHeart

تشكر عجيجم ^____^

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
(13-02-2014، 21:55)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 21:54)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـو جـدید نیسـی !؟

مـآمـآنت تـآراس !؟

پـَ میشـی نوهـ مـن |:

اوره تاراس !!

بگو مامانت کیع ؟؟
چهـ میـدونم

مـآمـآن تو ایـن سـآیت ندآرم ||:

تــآرا !؟
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان