امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پروین:مانونل گفت برای پول کار نمی کنم قهرمان می شویم

عضو هیات مدیره و رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در خصوص انتخاب سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با تلاشهای رویانیان گزینه اول پیشکسوتان، مانوئل خوزه پرتغالی به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، علی پروین افزود: واقعا باید از تلاشهای شبانه روزی محمد رویانیان تشکر کنیم. کمیته فنی به آقای مانوئل خوزه به دلیل سوابق و افتخارات کسب شده نظر مثبت داشت و مقرر شده بود تا درصورتی که باشگاه نتواند نظر موافق این مربی را جلب نماید از گزینه های دیگر استفاده شود که خوشبختانه با تلاشهای رویانیان این مربی با پرسپولیس به توافق رسید.

پروین ادامه داد: من همیشه می گفتم باید مربیان درجه یک بیایند و ما از آنها چیزی یاد بگیریم نه اینکه به آنها یاد بدهیم. سردار رویانیان در این خصوص تلاش کردند و این مربی بامداد فردا وارد تهران می شود و از پس فردا کارشان را شروع می کنند.

وی در خصوص میزان دریافت دستمزد این مربی تصریح کرد: مانوئل خوزه در ابتدا رقم پیشنهادی بالایی را مطرح کرده بود که با رایزنی های سردار رویانیان و تلاش های انجام شده سرانجام با رقم پیشنهادی باشگاه پرسپولیس موافقت کرد و در این خصوص به تفاهم رسیدیم و ایشان هم محبت کردند و عنوان کردند می خواهم برای پول کار نکنم و بنابر این با پرسپولیس کارم را برای قهرمانی آغاز می کنم.

پروین ادامه داد: مانوئل خوزه عملکرد قابل قبولی در عرصه مربیگری داشته است و انشاءالله با این تیم که خیلی خوب بسته شده و برای آن زحمات زیادی کشیده شده، بتواند قهرمانی کسب کند.
|BACK AGAIN|
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فیورنتینا 1-3 اینتر: قهرمان به صدر رفت
  شما بگویید: قهرمان UCL 2021 کدام است؟
  کونته: بازیکنانم قهرمان اصلی میدان بودند
  شما بگویید؛ قهرمان نیم‌فصل لیگ بیستم کدام تیم است؟+نظر سنجی
  رئال ثابت کرد؛ بدون رونالدو هم قهرمان می‌شویم
  باورنکردنی؛ چهارده کر‌ونایی در اردوی تیم قهرمان
  غمگین‌ترین قهرمان والدبباس؛ بدرود گرت بیل
  لالیگا در ایستگاه آخر؛ زیدان پنج‌شنبه قهرمان می‌شود؟
  در ایران بیشتر دلال داریم تا مدیربرنامه/ چیزی نمی‌شود یکسال قهرمان نداشته باشیم
  قهرمانی چین در مسابقات جام ملت‌های شطرنج/ آمریکا نایب قهرمان شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان