امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(13-02-2014، 15:07)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 15:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 15:03)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرآوه از احمد رضا بدت میاد ؟؟
آدم از هرکی بدش میاد گرفتارش میشه  :| !!
اوووهوووم!
نه خیلی!
نمیدونم!
ولی از اون کاری که دوس دخترش بام کرد خیلی بدم اومد!
مشکلم با دوس دخترشه!
من ازش بدم نمیاد!
باووو من زنش بودم!
به خاطر دوس دخترش....
اینجوریاس دیگه!

دوس دخدر عنترکش کیه تا برم بکشمش >___<
زنش بودیع 0__0 وای :| !!
عاطفه
اوهووم
ولش خدایی شوهر خوفی بود!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 226
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mιѕѕ UηυѕυαL
آگهی
(13-02-2014، 15:08)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 15:06)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ツBlack staR
منو می خوای برنی ؟^_^
اسمت چیع؟
مگه من دوستت نیستم :| ؟؟
هــان ؟؟
نمیدونم^_-
خوب حالابگو اسمت چیع؟

ببخشید مهراوه
ولی من امروز خوش حال نیستم*_*
چه خبرا؟
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
چطوری عسیسم؟!SmileHeartBig GrinBlush
Lєσ
منـــم اینجــآم !!crying

|:
|:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(13-02-2014، 14:54)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 14:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 14:49)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس مهراوه (((:

فاطیییییییییییییییییییییییی ^___-

مـیـتـرا^___-

لوییس خوبه ؟؟

نـع/:

(13-02-2014، 14:55)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطی خیلییییی بیشوری>__<
البته حق داری اخرین بار که حرفیدیم مربوط به 100 قرن پیشه(:

صد در صـد صد در صد

آرع خیلی وقت پیش بود
آدلیگ پلاس!!!!
نیایش!
چرا ناراحتی؟

خو من دیگه واقعا باس برم
بای آل
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، இFATEMEHஇ
(13-02-2014، 15:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 15:07)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 15:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 15:03)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووهوووم!
نه خیلی!
نمیدونم!
مشکلم با دوس دخترشه!
من ازش بدم نمیاد!
باووو من زنش بودم!
به خاطر دوس دخترش....
اینجوریاس دیگه!

عاطفه
اوهووم
ولش خدایی شوهر خوفی بود!

نمیشناسم :|
خوف بود 0__0
اوره میدونم بچه باحالیه (: البته اگه اعصبانی باشه نع :|

(13-02-2014، 15:11)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 15:08)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 15:06)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ツBlack staR
منو می خوای برنی ؟^_^
اسمت چیع؟
هــان ؟؟
نمیدونم^_-
خوب حالابگو اسمت چیع؟
نمیدونی ؟؟ :|
من با تو قرم >__<

(13-02-2014، 15:12)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منـــم اینجــآم !!crying

|:

منم اینجام (:
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(13-02-2014، 15:14)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدلیگ پلاس!!!!
نیایش!
چرا ناراحتی؟

خو من دیگه واقعا باس برم
بای آل

ادلیگ و برعکس کن میشه گیلدا اسم خالم
هیچی مهم نی(:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(13-02-2014، 15:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 14:54)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 14:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 14:49)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس مهراوه (((:

فاطیییییییییییییییییییییییی ^___-

مـیـتـرا^___-

لوییس خوبه ؟؟

نـع/:

(13-02-2014، 14:55)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطی خیلییییی بیشوری>__<
البته حق داری اخرین بار که حرفیدیم مربوط به 100 قرن پیشه(:

صد در صـد صد در صد

آرع خیلی وقت پیش بود

چرا نه ؟؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-02-2014، 15:14)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2014، 15:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووهوووم!
نه خیلی!
نمیدونم!
مشکلم با دوس دخترشه!
من ازش بدم نمیاد!
باووو من زنش بودم!
به خاطر دوس دخترش....
اینجوریاس دیگه!

عاطفه
اوهووم
ولش خدایی شوهر خوفی بود!

نمیشناسم :|
خوف بود 0__0
اوره میدونم بچه باحالیه (: البته اگه اعصبانی باشه نع :|

(13-02-2014، 15:11)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ツBlack staR
منو می خوای برنی ؟^_^
اسمت چیع؟
هــان ؟؟
نمیدونم^_-
خوب حالابگو اسمت چیع؟
نمیدونی ؟؟ :|
من با تو قرم >__<

(13-02-2014، 15:12)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منـــم اینجــآم !!crying

|:

منم اینجام (:

خیلی لوسی^_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان