امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

من یه سوال دارم بهم یه اطلاعات خلاصه از راه ابریشمی بگین تحقیق کوفتیمه Dodgy
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آگهی
Star 
(12-02-2014، 19:45)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2014، 19:42)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن واسه مدیریت یا نویسندگی نه تعداد ارسال ها ملاکه نه تعداد سپاس ها! پس چی ملاکه؟؟ HuhHuh

اون حرفو کودوم عآقل خردمندی به زبآن آوردع ؟ -_-

همه میگن که!! یارو با 700 تا ارسال مدیر 2تا بخش شده خخخخخخخخخخخخ
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(12-02-2014، 19:45)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2014، 19:42)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن واسه مدیریت یا نویسندگی نه تعداد ارسال ها ملاکه نه تعداد سپاس ها! پس چی ملاکه؟؟ HuhHuh

اون حرفو کودوم عآقل خردمندی به زبآن آوردع ؟ -_-
راس گفته دیگه وقتی قبولت نداشته باشن باهات لج باشن نمیتونی مثلا ملودی فکر کنم تعداد محرومیتاش از همه بیشتر باشه ولی هنوز مدیره
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
وبلاگ من عجب چیزی شده! حتما یه سر بزنین:

http://sina-sheytoon.blogfa.com
sina 18 من وقتی امضاتو میبینم یآدع دوشنبه بآزآر می افتم |:
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، xx_sina_xx ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ξrιc logιc
Star 
(12-02-2014، 19:51)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاد دوشنبه بازار میری نه؟!!
هِــــــــــــــــــــلو !!!
|:
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(12-02-2014، 19:53)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2014، 19:51)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ!!

نع !! (: اتــفآقن!
سلام....:cool:
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
Star 
(12-02-2014، 19:53)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2014، 19:53)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ!!

نع !! (:

پس چهارشنبه بازار میری حتما TongueTongue

(12-02-2014، 19:54)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....:cool:

به به به آبجی سحر ماهم نویسنده شده ای وللللللل TongueTongueTongue

HeartHeartHeart تبریکHeartHeart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان