امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(11-02-2014، 19:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:29)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:27)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:25)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:22)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی **** هستی

نفهم؟ :9lp:
یالا فش بده من *** رو پر کنم 495
امضام رو عوض کردم

ممنون که خبر دادی برم کپی کنم ... :ag54: :84:

اگه بکنی می کشمت
داداشا هم داشای قدیم>_<

نصفش دیده نمی شه ... p343
چی جوری می کشی؟ :84:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Adl!g+
آگهی
مهشید من با تو چیکار دارم اخه دیوونه؟! ^___^
بیخیال شو .. ،__،
مهشید ی پسرخاله دارم،تازه همین 31 خرداد بدنیا اومده بود .. بعد امروز ویش من بود ی چن ساعت ، بعد میخواستم پوشکشو عوض کنم،گلاب ی روت دسشوییش گرفت،کل لباسم کثیف شده بود .. رفتم دو ساعت زیر دوش خودمو شستم .. خیلی بد بود ! >____<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(11-02-2014، 19:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمآم خآونداه من نویسنده شدن که ! Big Grin
مذهبی؟ :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
خطای کوکایین و ....:|
نره امشب تو حس کسی!:|
تا بتونید همتون مصه ام جی و جی جی و سیجل چت بشین!Sleepy
|BACK AGAIN|
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(11-02-2014، 13:05)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوراااااااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin

راستی مدیرا جواب منو بدید من می تونم نویسنده شمExclamationExclamationExclamation
من ک مدیر نیستم ولی ایت قابلیت رو داری
(11-02-2014، 19:33)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:29)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:25)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش بیان،ولی بیانم فک نکنم مث قبل شیم -_____-
بهر حال .. کاریه کشده،چرا غصه بخورم؟ ^___^

اصلا میان و عین قبل میشین
حالا چراع غصٌه بخوری؟:|Heart

میگم ینی چرا هعی هعی کنم و دلتنگ شم؟ -__-

اوهوم!
عهـــ واااااااااااااه :|
هعی و هعی نکنید تو روخداع!
اصلا میخواید من برم فقد قدیمیا بمونن ؟؟:|
اّووووووووووووووووووتـــــــــــــــــــــــــــــــــ4fvf

:|
خخخ!!باشه باشه میرم!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(11-02-2014، 19:34)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:29)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:27)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:25)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفهم؟ :9lp:
یالا فش بده من *** رو پر کنم 495
امضام رو عوض کردم

ممنون که خبر دادی برم کپی کنم ... :ag54: :84:

اگه بکنی می کشمت
داداشا هم داشای قدیم>_<

نصفش دیده نمی شه ... p343
چی جوری می کشی؟ :84:

نمی گم^_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(11-02-2014، 19:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا احمد رضا ( اسم بابای واقعیم هم احمد هستش! ) !!! p336
چرا طلاق گرفتی نا مرد ... crying
اسمامون هم مث همن : امیر رضا و احمد رضا! :bighug:
عجب تفاهمی! :29dz:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(11-02-2014، 19:35)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مذهبی؟ :|

ی دقه برو خصوصیاتو چک کن جواب منو بده لدفا ! ^__^
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
هر سال صد تا اهنگ  میاد...
از همه جای دنیا
همه میخونن و همه میشنون
ولی فقط یه گروهه که وقتی میخونه ///
کل نهران میترکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهAngel
|BACK AGAIN|
 سپاس شده توسط Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان