امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(11-02-2014، 19:01)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:00)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن باو :|
دلم گرف یهو -__-
تقصیر منه..؟
ببخشید.. ):

میدونی،ب ی نتیجه ای گرفتم .. تو انقد اعتماد ب نفست بالاس همه چیو ب خودت میگیری! :| Big Grin
اینم ی نوع بیماریه! Big Grin
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
(11-02-2014، 19:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:01)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:57)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نی نی شیطونم |: !!

آیسـان

نبـایـد هم به جـآ بیـاری -__-

پوفف |: ملتـو نیگـا :|
اها پس الان شناختم شما همون کسی هستی که روزای آخر کم محلی میکرد ودیگه جواب پیامارو نمیداد اوکی

آفـرین ^_^ خـوب بـه جـآ آوردی :| !!

|: ولـی من کم محلـی نکـردم مشتی |:
چرا من خوب یادمه نمیدونم چت شده بود
|: خو . .!؟

هیچی دیگه فقط خواستم بگم من میشناسمت همیـن -__-

خدافس همه نویسنده شدن انگار چی شدن محل نمیدن به آدم |:

مطمئن بودم اخلاقاتون عوض میشه |:

شب خوش |:

یکی هم نی که دوست ما باشه |:

دیگه اینجا حسی نداره /:

پوفف |:

بدرود

آیسان دمت گرم بــآو :|
من غلط بکنم!
من که محل دادم :|
خعلی نامردی:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-02-2014، 19:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:01)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:57)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نی نی شیطونم |: !!

آیسـان

نبـایـد هم به جـآ بیـاری -__-

پوفف |: ملتـو نیگـا :|
اها پس الان شناختم شما همون کسی هستی که روزای آخر کم محلی میکرد ودیگه جواب پیامارو نمیداد اوکی

آفـرین ^_^ خـوب بـه جـآ آوردی :| !!

|: ولـی من کم محلـی نکـردم مشتی |:
چرا من خوب یادمه نمیدونم چت شده بود
|: خو . .!؟

هیچی دیگه فقط خواستم بگم من میشناسمت همیـن -__-

خدافس همه نویسنده شدن انگار چی شدن محل نمیدن به آدم |:

مطمئن بودم اخلاقاتون عوض میشه |:

شب خوش |:

یکی هم نی که دوست ما باشه |:

دیگه اینجا حسی نداره /:

پوفف |:

بدرود
اوکی بای

(11-02-2014، 19:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:01)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:00)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم گرف یهو -__-
تقصیر منه..؟
ببخشید.. ):

میدونی،ب ی نتیجه ای گرفتم .. تو انقد اعتماد ب نفست بالاس همه چیو ب خودت میگیری! :| Big Grin
اینم ی نوع بیماریه! Big Grin
اعتماد به نفسم فعلا در تلاشه تو حلقم جا شه! Big Grin
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Magical Girl
(11-02-2014، 19:02)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:58)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ، خدافظ

قدمم سنگین بود!:|

دلم گرف یهو -__-

اینجاع همه دلشون واسه قدیماع تنگ میشه البت من که نبودماااااع:|
یعنی تو گفتگو نبودم..ولی بقیه واس این دلشون میگیره:|
توهم همچنین عایا؟:|

افرین !
اره دقیقا .. دلم تنگ شد یهو .. ://
هوففف ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(11-02-2014، 19:02)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مجدد

سلام حسام!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط along boy
خوبین
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 71
 سپاس شده توسط Magical Girl
ایسان کجا؟؟بتمرگ بینم .. >____<
میزنم تو دهنت بریااا >___<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، sjmmc
خو م برم -_-

با اجازه همه ^_^

خدافس (:
 سپاس شده توسط along boy ، sjmmc
دخــــــتــــــرا ^___-

برید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان