امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(11-02-2014، 15:52)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:47)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:46)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:45)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و انگاه که ایمان محو میشود|:
هستم ..
ســلآمـ....
شما هم جزء مدیرانی هستین که تا نویسنده شدن جوگیر نشدن تا بیان موضوع هارو ببندن ممنونSmile
کــی؟O__o
شما دیگه من اومدم کنترل پنلم دیدم که آخر بیشتر موضوعام شما ارسال داشتین گفتم که حتما موضوعامو بستین ولی اشتبا میکردم...
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Wєιяɗ
آگهی
(11-02-2014، 15:47)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ؟
خوشی؟
یه سوال!
چرا بنده رو نویسنده نکردین!؟
الان مخم درگیر این سواله؟o____0

ممنون ..
اگه حرفم خریدار داشت الان آیسان نویسنده بود !
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(11-02-2014، 15:54)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهتاب^__^
جــآنــم؟^_-
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Adl!g+
همگی بای HeartHeart
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(11-02-2014، 15:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:50)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:46)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: نـع
انگار درحقم نا حقی شده!
دیگه میدونی که چرا؟

|: حرف بـود زدی!؟ :|

تـو اصلـآ درخواست داده بـودی !؟ |:

اصلـا نـوبتت شُـده بـود !؟ |:

کیـآنـا  الکـی چیـزی نگـو خـواهـرم !! |:
چراع؟
من درخواست داده بودم!
راستی!
چجوری بفهمم نوبتم شده بود؟

|: نمیـدونم !!

کی درخـواست دادی؟!
هروقت که موضوع درخواست نویسندگی باز میشد ،منم میرفتم درخواست میدادم!ینی خیلی وقته!تاحالا ده بار درخواست دادم!|:
ایسان اینقدر زود جوش نیار عزیزم،مغزت اذیت میشه!
یه کلوم حرف زدم تو جوش اوردی؟O____0
انصافه تو داری؟|:
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Wєιяɗ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(11-02-2014، 15:55)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:47)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ؟
خوشی؟
یه سوال!

ممنون ..
چرا واقن بالاخره تو هم مدیری بین این همه یکی با به نطرت احترام میذاشت
ما همه منتطر نویسندگی ایسان بودیم!!
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(11-02-2014، 15:55)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:54)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهتاب^__^
جــآنــم؟^_-

دوست دارمـــــ^_^ـــــــ
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(11-02-2014، 15:55)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ؟
خوشی؟
یه سوال!

ممنون ..
حالا یه تکاپوی کوچکی در حق ما بکن برادر!ماهم ارزو داریم!
دیگه درخواست میدیم انگار دیده نمیشه!
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(11-02-2014، 15:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:52)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:47)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 15:46)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستم ..
ســلآمـ....
شما هم جزء مدیرانی هستین که تا نویسنده شدن جوگیر نشدن تا بیان موضوع هارو ببندن ممنونSmile
کــی؟O__o
شما دیگه من اومدم کنترل پنلم دیدم که آخر بیشتر موضوعام شما ارسال داشتین گفتم که حتما موضوعامو بستین ولی اشتبا میکردم...
خاهش میکنم
بعدشم من عقده ای نیسم =)
و بعدشم نویسنده ها نمیتونن موضوع کسیرو ببندن اینا قابلیتای مدیراس
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Adl!g+
سلامDodgy
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Wєιяɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان