امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(10-02-2014، 20:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 20:08)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه يه موفعي خواستيد برگرديد من تمام سعيمو ميكنم كه از بن در بياين و كمكتون ميكنم

منم هسم البته اگه کمکی بتونم بکنم |:

|:
تو فلن بخند لبات قونچه شه ^_^
افرین خاله :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
آگهی
مـمـد؟؟؟

بـیـا اینور انـقـد خود شـیـریـنـی نکن:4chs:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(10-02-2014، 20:09)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 20:07)B5-6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 20:05)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 20:03)B5-6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 20:02)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو یادت نمیاد -_-
اونموقع ها بین ما نمیپلکیدی -_-
ی دورآنی یآدمه که یهو ملت چسب شدن ..

رآس میگی اون دورآن من نمیپلکیدم =)
نع تو اون دوران ملت از هم پاشیدن هرکدوم گم شدن ی انجمن
ک بعدش دوران شما شرو شد
ننه بزرگت اینآرو وآست تعریف میکنه ؟ :>>
ن دیگه
اینجا بودم خودم ب وضوح دیدم

آهــآ :>>>

خوش ب حآلت :>>
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
اینا همون _______ دیروزنا -_-
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 263
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، m.L.a ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، B5-6
خخ الـان محمـد حست چیـه کـه بـآ قـدیمیـا حـرف زدی !؟ هـع !؟ O_o |:

من بـآ لعی 4 بـآر حـرف زدم |: بـآ مری هـم فک کنـم یـه بـآر /: !!

ولـی یـه بـآر مـری تو یه پستم نظـر داد |: !! هنـو دارمش -__-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 263
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Adl!g+
(10-02-2014، 20:11)m.L.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 20:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 20:08)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه يه موفعي خواستيد برگرديد من تمام سعيمو ميكنم كه از بن در بياين و كمكتون ميكنم

|:

:N56:باهام حرف زد ؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-02-2014، 20:12)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا همون _______ دیروزنا -_-
هنو همون صفتو دآرنآ -_-

فقد ورژنشون پیشرفته شده -_-
 سپاس شده توسط m.L.a ، Ƒαкє ѕмιƖє ، melodi+ ، Mohammad 77
(10-02-2014، 20:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 20:11)m.L.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

:N56:باهام حرف زد ؟

خخخ بـپر ازش امضـآء بگیـر بُـدو ^__^ !! میپـره هـآ !! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 263
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-02-2014، 20:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ الـان محمـد حست چیـه کـه بـآ قـدیمیـا حـرف زدی !؟ هـع !؟ O_o |:

من بـآ لعی 4 بـآر حـرف زدم |: بـآ مری هـم فک کنـم یـه بـآر /: !!

ولـی یـه بـآر مـری تو یه پستم نظـر داد |: !! هنـو دارمش -__-
همون اسپمآ که میخوآسم وآس خصوصی ؟ :|
 سپاس شده توسط m.L.a ، Ƒαкє ѕмιƖє
(10-02-2014، 20:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـمـد؟؟؟

بـیـا اینور انـقـد خود شـیـریـنـی نکن:4chs:

چی؟ :N56:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 72 مهمان