امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

هم جنس گرا Confused
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 219
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(10-02-2014، 16:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:43)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پز دادن جلو دوستام
البته يك نفر نه حدود پنج نفر ادمو ميخوام

رو مـن هـم حـسـاب کن^__-
منم همین طور موناع ^_-
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƒαкє ѕмιƖє
سکوت اسمت چیه؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 219 آدمای دنیای من فعل هایی را صرف میکنند که برایشان صرف داشته باشد! گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 219
(10-02-2014، 16:51)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:49)xx_techno_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:47)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='احمد رضا 666' pid='1542535' dateline='1392039979']
مونا ميخواي من هستم

احمت دختر باشع -______-
ابجيم هس -____-

باشع بهش بگو در جرين باشع ش تو خصوصيم ارسال كن -_____^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(10-02-2014، 16:47)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:46)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:39)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:38)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:36)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـــــیدوارم

تـــــو این گـــــرونی گــــــوه هم گرون بشه

بعضیا کمتـــــر بخورن.....
میخـ ــوام یـ ــه روز فاکــ ـــ ــ رو دعــــوتـــ کــنــ ــم

بـــری پیشش

زشـــــته همــ ــش اون میاد پیشت

ب بعضیا باس گف حیف درد زایمان ننت آشغال :|

بسع دیگه :|
اعتقادات [b]هر ڪسے مثل مسواڪـہ[/b]

خواهشا تو حلق بقیـہ نڪنیـטּ !

کم آوردی؟ 25r30
ب بعضیا باس گف یه  برنامه بذار دیگه نبینمت

یا یه دهن برامون خفه شو :| والا »{
اینقدر کــﮧ برای “خـــر” کردن من سـعے کـردے،
بـراے خـودتـــــ وقتــــ میگذاشتے حتمــا “آدمــــــ” میشدے...
 سپاس شده توسط xx_techno_xx ، Ƒαкє ѕмιƖє
(10-02-2014، 16:50)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:46)xx_techno_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآ دُختـرا مغـرور نیستیـم Angel فقـط پـراستیـژ کـآرامـون بـالـاس !! |: ↑ !!

میخـوام امضـآم کنمش !! -__-

اوه مای گاد......... یکی منو بگیره!

|: نـع تورو خدا نیوفت رو من لـه میشـم |: :| !!

بیوفت بغلـه فـرزام |: !!
:|
بیا عزیزم :|
با اینا کاری نداشته باش :|

هارن :|
خخخخخ ^__^ !! |:

بزارم بـرا امضـام یـآ اینـو بـزارم!؟ ==>

یـﮧ رابِـطـﮧ فَـقـَط مـَخـصـوص בو نـَفـره…

ولـے بـَعـضـے احـمــَــــــق هـا،

شُـمـارِش بَـلـב نـیـسـتـَטּ !

(10-02-2014، 16:50)xx_techno_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:46)xx_techno_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآ دُختـرا مغـرور نیستیـم Angel فقـط پـراستیـژ کـآرامـون بـالـاس !! |: ↑ !!

میخـوام امضـآم کنمش !! -__-

اوه مای گاد......... یکی منو بگیره!

|: نـع تورو خدا نیوفت رو من لـه میشـم |: :| !!

بیوفت بغلـه فـرزام |: !!

بغل تو حالش بیشتر. اصرار نکن نمیرم!

بهت رو میدن پـروو نشـو لطفـن ! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 219
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، RedSparrow ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مونا يه كار ديگه كن -____-
يواشكي به جا سيگار الترواسموك ببر -________^
بچع ها مرسي ابجي احمت كمكم ميكنه -________^
یه توپ دارم گل گلیه
سیاه و کثیف و گلیه
من این توپو نداشتم
از آشغالا برداشتم
بابام منو کتک زد
یه چک و یه لگد زد
Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-02-2014، 16:52)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم جنس گرا Confused

ایـرادی دارع یـه شـخـص اینجوری بـاشه؟؟؟/:
 سپاس شده توسط احمد رضا 666

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 110 مهمان