امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

تست ..
آگهی
(10-02-2014، 16:25)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:18)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملينا من نوه ميخوام  به احمدم بگو-______-
چرآ و به چه علت ! ؟ Big Grin
مثلا خواست بره Dodgy

هنوز سآعت 5 نشده ! Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 211
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، இFATEMEHஇ
آیـسـان گـفـت بـمـون مـن مـونـدم خـودش رفت! |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
خدافس -____-!!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
ملينا من نوه ميخوام ها
راستي احمد خوبه؟ -___-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 211
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(10-02-2014، 16:24)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:23)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='mrsana!!!' pid='1542295' dateline='1392038285']
ملينا من نوه ميخوام به احمدم بگو-______-

ها 0.o با تو نبودم
آهآ بآ اون احمدرضآ بودی ! Big Grin

این احمد رضــآییم ک هم الان اینجــآس نــه !!
یکـــی دیگــع !!^.^
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(10-02-2014، 16:25)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:19)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:16)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:14)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مد شدی جدیدا....

به همه میای!!!!!!!
من خودم بهت بال و پر دادم ×!
نمیدونم دم از کجا در آوردی !×
آدامسو با اون همه "شیک" بودنش بعد از نیم ساعت

زیر پاهام له میکنم .... تو ک جای خود داری
به بعضیا باید گفت
نسبت به سنت خوب گوه میخوریا!
ب بعضیا باس گفت یه ذره راس بگو ببینم بلدی؟
بــﮧ برخــی بــﺂس گُفتـــ :

فڵسـفــﮧ وُجــۅנت مـثِ سُس څړسےِ

مهـرآمــﮧ...

فقـط بَڵــנے تِــړ تِــړ ڪنـے...بـנۅכنِ

بـﺂزנهے!
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(10-02-2014، 16:28)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملينا من نوه ميخوام ها
راستي احمد خوبه؟ -___-

مـــن چِمیـــدانم !!
حتمــآ خوبع !! الان ک کــآر داش رف !!
بهشم گفتـــم !!^.^
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH
(10-02-2014، 16:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:25)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:18)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملينا من نوه ميخوام  به احمدم بگو-______-
مثلا خواست بره Dodgy

هنوز سآعت 5 نشده ! Big Grin
آخه تو ول کن اینجا نیستی که جوجو ^_^
×××××!!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(10-02-2014، 16:30)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:25)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:19)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:16)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم بهت بال و پر دادم ×!
نمیدونم دم از کجا در آوردی !×
آدامسو با اون همه "شیک" بودنش بعد از نیم ساعت

زیر پاهام له میکنم .... تو ک جای خود داری
به بعضیا باید گفت
نسبت به سنت خوب گوه میخوریا!
ب بعضیا باس گفت یه ذره راس بگو ببینم بلدی؟
بــﮧ برخــی بــﺂس گُفتـــ :

فڵسـفــﮧ وُجــۅנت مـثِ سُس څړسےِ

مهـرآمــﮧ...

فقـط بَڵــנے تِــړ تِــړ ڪنـے...بـנۅכنِ

بـﺂزנهے!

شُمآ که فِکر میکُنی خِیلی شآخی خوب به مآ چه رَبطی دآره؟؟

شُمآ جآت رو سَره گآوه نه کنار ما
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان