امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(10-02-2014، 16:05)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:04)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:02)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برم. ..حصلتونو ندارم -__-
خدافظ ©_©

ارمین چتع توعDodgy

هیچی دلم گرفته
ارمین دوس داشتی پ خ بدع اینجانمیخوام بیام الان اعصابم ت****یهDodgy
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
آگهی
عربی!!!
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(10-02-2014، 16:06)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:04)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:03)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستون دارم ^.^

حتــی منــو ؟؟
|:

شما بخواتر
خاص بودژمهربون بود
زبا بود خوجل بودن
روس سر همه قرار داري -_______^

گـــرچــه خــودتم میــدونی ولی بازم میگــم :عـــــــــــآشقتم ^.^
|:
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، MONA-GH
(10-02-2014، 16:07)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:06)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:04)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:03)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستون دارم ^.^

حتــی منــو ؟؟
|:

شما بخواتر
خاص بودژمهربون بود
زبا بود خوجل بودن
روس سر همه قرار داري -_______^

پس من چی؟

شمام همينطور -_______^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 206
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~ ، இFATEMEHஇ
باشع پریع!
(10-02-2014، 16:06)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:04)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:03)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:01)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:00)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب بعضيا باس گف:
زياد با خودت حال نکن
.

.
.
.
.
حامله ميشى بدبخت ...
یه سریا هم هستن ک نباید باشن

ممنون میشیم اگه خودشون همکاری کنن
بعضــی از آدمــآ انقد گوهـלּ که مـלּ از طرف اونا از شما عذر میخوام♦
عذر خواهیت قبوله :|

به بعضیا باید گفت :

عزیزم ، من کارگردان همون فیلمیم که تو داری واسم بازی میکنی … !!

این الان مثلا دواعه؟
دوستانه میحرفیم !

شما درک نمیکنی :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ~ArMiNa~
(10-02-2014، 16:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:01)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـیـرم تـا هـم بـقـیـه راحـت بـاشـن هم حـال خـودم گرفته نشه

خدافس-__-

فاطــــــــــــــــــی بتمرگ سرجات-____-

نروعcrying

ایــــــــــــــسان خیلی عوض شدیDodgy

|: میدونم خودم

فاطمه نروع ): جون ایسان >__<

آیـسـان):

ینی یـه آدم تـآ چـه حـد میتونه از مـن متنفر بـاشـه کـه اینقد تـحـقـیـرم کنه

آخـه مـگـه مـن با بـقـیه چیکار کردم

کسی رو ناراحت کردم عـوضی بازی درآوردم که انقد ازم متنفره

مـن..مـن فـقـط میخواستم بقیه رو خـوشـحـال کنم همیشه دلم میخواد بقیه رو بخندونم

مـن بـا کـسـی مشکل ندارم ولی نمیدونم چراع با من اینجوری رفتار میکنن
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Brooklyn Baby ، இFATEMEHஇ
(10-02-2014، 16:04)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:03)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:01)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:00)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:58)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا فک میکنن خیلی بارشونه
ما هم ب عنوان یه خر زحمتکش قبولشون داریم
ب بعضيا باس گف:
زياد با خودت حال نکن
.

.
.
.
.
حامله ميشى بدبخت ...
یه سریا هم هستن ک نباید باشن

ممنون میشیم اگه خودشون همکاری کنن
بعضــی از آدمــآ انقد گوهـלּ که مـלּ از طرف اونا از شما عذر میخوام♦
عذر خواهیت قبوله :|

به بعضیا باید گفت :

عزیزم ، من کارگردان همون فیلمیم که تو داری واسم بازی میکنی … !!
بـﮧ بعضیـا بایـנ گفت:

عـﮧ ببخشیـנ یاנم نبـפנ بعضیا لیاقت هم ڪلام شـנטּ با مارפ نـנارטּ
مهتاب در عالم غيب فقط براي سپاس در اينجا حاضره -_-
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(10-02-2014، 16:07)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها -______________-
براي گردش از طرف مدرسه بردنمون قبرستون ديدار شهدا-__________-

پـــووف !!
چ جای قشنگـــی !!^.^
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 100 مهمان