امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(10-02-2014، 15:55)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:53)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:51)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:46)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم^_-
خوبی؟
مرسی عخشولم^______________________^
امضات از کجا گیر اوردی؟^_-
نودانم:|
نمی دونی؟0_0
مهم نی
چه خبرا
خبر ک زیاده=)
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
آگهی
(10-02-2014، 15:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 تا از دوسام اینجان فقط دارم با یکیشون حرف میزنم:|
نیایش اینم ج سوالت:|
ایسان ک اصن نفهمید من اینجام:|

رژی!!!|:

واس منم لـاو بترکون یه بار با من خوب رفتار کن

همش با من بد رفتار میکنی!|:
من نمیتونم ب کسایی ک ازشون بدم میاد خوب باشم خو-____-

ولـی مـن کـاری نـکـردم که تـو از مـن بـدت بیـاد

اگـر هـم چیزی شده بـاشـه خـودت مـقـصـر بـودی

بـعـدشـم همیشه مـن ازت عذر خـواهـی کردم

تـقـصـیـر مـن خـره که خـودمـو واسـت کـوچـیـک میکنم تو هـم فـک میکنی خـبـریه|=

-__- اصـن به چپم|= بـهـتر

خـدافس-__-
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
ٌآیســـــان عـَوَض شُدع }:

آیســــــان /: ؟؟

بهترین ارسال کننده‌های امروز: ☻امیرحسین☻ (با 145 ارسال)
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Wєιяɗ
(10-02-2014، 15:56)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:53)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:52)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:44)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاعO_O
ایس پـــــــــــــک منم قــــــــــــــــــرم -ـــــــــــ-

منم با تو قهرم -__-

باعشع-__-

قهر قهر قهر تا روزه قیامت -__-

ارمیناع من با ایسان بودمO_O

توعشخولی خودمی ^___^

جوننننننن
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
آیسانcrying

فردا تعطیله ها حالشو ببرید:cool:

راستی کی تو گروه سرود جشنوارس؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wєιяɗ
(10-02-2014، 15:54)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:50)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:48)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
اسپم |:

بــﮧ بعـضـــیـــآ بـــآســ بگــے : ''عـــّـــّـــّــﮧ'' [؟]

شمـــآ همــونــے ڪــﮧ هیـــــچ ''گـ ــ ـوهـ ــ ـے'' نیـســـت [؟]

یـــﮧ امضــــا میـــدے [؟]
بهـ بَعضیـــــا بایَد گُفتـ:
تُو چِـرا هــــار شُدی عَزیزمـ؟؟
اِشتبـــ نَکُن خوبـــــ
تُو کِه سـَــگ نَبودی
گـــــاوبودی عزیزمـ
حالا هی بگو :
ما
مــا
مــــــا

_______
اگه کسی خواست برای امضا بر دارع ^_^
بعضیا فک میکنن خیلی بارشونه
ما هم ب عنوان یه خر زحمتکش قبولشون داریم
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Wєιяɗ
(10-02-2014، 15:56)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:54)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:53)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:51)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:50)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تیک تاک بودی توی ف ب ؟
Eminem

فرزام؟
اره

اوهوم...می دونستم -__-
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، RedSparrow
(10-02-2014، 15:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــــــــــــــــسانUndecided

جـونم!؟ /:

(10-02-2014، 15:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 تا از دوسام اینجان فقط دارم با یکیشون حرف میزنم:|
نیایش اینم ج سوالت:|
ایسان ک اصن نفهمید من اینجام:|

|: مـن ؟! گـ** بخـورم -__- خوبی خانومم!؟

(10-02-2014، 15:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:48)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
اسپم |:

میشه بـزارم بـرا امضـآم !؟ |:
ایسان ایشون از امضا من کپی کرده |:

ععع خخ امضاتو ندیده بودم ||: !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 202
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، RedSparrow ، † αƖιєη †
مـیـرم تـا هـم بـقـیـه راحـت بـاشـن هم حـال خـودم گرفته نشه

خدافس-__-
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، † αƖιєη † ، Brooklyn Baby
فاطی
روژی
دعوا نکنین

روژی یع ذره کوتا بیا
همچنین فاطی
 سپاس شده توسط Wєιяɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 128 مهمان