امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سياست چيست؟ بخونيد ضرر نداره

يك روز پسري از باباش پرسيد سياست يعني چي؟...پدر گفت:بذار برات يك مثال بزنم. مثلا توي خونه من كه همه كارا دستمه حكومت هستم..مادرت كه خونه رو اداره ميكنه جامعست.. كلفت خونه هم ملت فقير و ندار..تو هم كه درس ميخوني روشنفكر هستي و برادر دو سالت نسل آينده.. اين ميشه سياست..نصف شب بچه دوساله خودشو كثيف ميكنه و شروع ميكنه به گريه كردن.. پسره بيدار ميشه ميره اتاق مامان باباش تا بهشون بگه اما ميبينه باباش نيست مادرشم تو خواب عميق كه هرچي صداش ميكنه بيدار نميشه..ميره تو اتاق كلفت تا به اون بگه اما ميبينه كه باباش تو اتاق كلفت و روي كلفته.. ميره اتاقش ميخوابه..صبح باباش ازش ميپرسه از مثالم متوجه شدي سياست يعني چي؟ ميگه: آره.. سياست يعني اينكه حكومت ترتيب ملت فقيرو بده وجامعه هم تو خواب عميقي فرو رفته باشه و روشنفكر هم هر چي سعي ميكنه جامعه رو بيدار كنه نميتونه. در حاليكه نسل آينده داره توي كثافت دست و پا ميزنه . جامعه با بي خيالي تمام مصلحت رو بر اين ترجيح داده......HuhHuhcryingcryingcrying

كساييكه ميخونند و نظر يا سپاس نميدند واقعا بي ذوقند.انتظار بيشتري هم نبايد داشت اگه مطلب راجب دختراي خوشگل يا پسراي خوشگل ميذاشتم سپاس زياد ميشد
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت...... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت[/size]
پاسخ
 سپاس شده توسط saeed25/12 ، خورشید(عاشق نیوشا ضیغمی) ، صوصن ، peyman29 ، bakhi
آگهی
با اینکه تشبیه ناجوری بود ولی در واقعیت کاملا درسته
the walking dead
سياست چيست؟ بخونيد ضرر نداره 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  يه لحظه بيا تو ضرر نداره
Thumbs Up نیا ...اگه بیای از خنده می میریااااااااااااااا...<بیاتونترس سپاسم ندادی اشکال نداره.>
  اگر عمر دوباره داشتم حتما بخونيد
  پسرايي كه ميگندخترا خونه بيكارند اينو بخونيد!!!
  كتاب مكر زنان حتماااحتمااا بخونيد پشيمون نميشد دي
  ترول راک تکراری نداره عمرا
  اگه ترکیدی به من هیییییییچ ربطی نداره خخخخخخخخخخخ
  داستانک زشت ترین زن دنیا وجود خارجی نداره - طنز
  جک دیگه جک که توضیح نداره
  اقا اين دفه همه بيان دخترو پسرم نداره چون واسه همه طنز ميزاره ههههههه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان