امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(09-02-2014، 21:33)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 21:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 21:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم !

خـدافس !

آیـسـان هـلـپ مـی!

اوه خـاک بـه سـرم یه گند دیه هم زدم!

چی کار کردی فاطی؟

هـاع!

نمیدونم وای خدا

با خـودم در گیرم گیج شدم

میخوام یه چیزیو بهتر کنم خراب ترش میکنم

میخوام از یه نفر عذر خواهی کنم بگم شکر خوردم نمیتونم

غـرورلعنتی اخلاق گندم حالمو بهم میزنع

آرمینا ... آرمینا!!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(09-02-2014، 21:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 21:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم !

خـدافس !

آیـسـان هـلـپ مـی!

چی شده فاطمه!؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 177
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-02-2014، 21:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 21:33)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم !

خـدافس !

آیـسـان هـلـپ مـی!

چی کار کردی فاطی؟

هـاع!

نمیدونم وای خدا

با خـودم در گیرم گیج شدم

میخوام یه چیزیو بهتر کنم خراب ترش میکنم

میخوام از یه نفر عذر خواهی کنم بگم شکر خوردم نمیتونم

غـرورلعنتی اخلاق گندم حالمو بهم میزنع

آرمینا ... آرمینا!!

تو پ.خ بهم بگو...می تونم کمکت کنم
(09-02-2014، 21:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم !

خـدافس !

آیـسـان هـلـپ مـی!

چی شده فاطمه!؟

اوضـام داغـونـه

دستام یخ کردع

قلبم دارع از جا در میاد!
(09-02-2014، 21:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 21:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم !

خـدافس !

آیـسـان هـلـپ مـی!

چی شده فاطمه!؟

اوضـام داغـونـه

دستام یخ کردع

قلبم دارع از جا در میاد!

خو چیشده میگم فاطمه داری منم میترسونی !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 177
سلـآم !
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 177

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، Mιѕѕ UηυѕυαL
سلامــــــــــــــ 0-o
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 177
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
سلام ستاره!!
فاطی تنها راهش زیره پا گذاشتن غرورته
سلآم :|

خدآفــس !! :|
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
یکی یکی برید خونه هاتون دیگه اون بره با اون اونم بره با اون اه
@ــــــــــــ@
بــــــــــایSmile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 122 مهمان