امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(09-02-2014، 20:51)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:46)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الــآن خــوبیع ؟؟
مشکــلی نداریــع ؟؟؟ |:

اوهوم |: !!

نـ, ^_^ !

تو خوبی!؟ |:

آورع ^.^
crying
چ خــبر ؟
(:
|: ؟!
هیچی
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 172
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
آگهی
(09-02-2014، 20:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:52)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تومور نداری :| ؟

عجب :|

دو روز چقد من دلم میسوزه برات :|

هی میگم بدبخت :|

پوفف :|

|: نع تومور ندارم !!

ولی . . |:

وللش !!

ولی سرطان دارم(خون) |: !! هع |:

خوبی شُمـا!؟ |:
خودتی :|

منم دس و پام و تو جنگ اَ دست دادم :|
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ★~Ѕдула~★
(09-02-2014، 20:55)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:52)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی . . |:

وللش !!

خوبی شُمـا!؟ |:

من خودمم دیگه پ کیم!؟ |:

آخیی |: !!

ولی من جدی گفتم

خو بچه ها خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 172
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، RedSparrow ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، இFATEMEHஇ ، ★~Ѕдула~★
(09-02-2014، 20:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربون دختر عمت ! Big Grin
دوبآره اومدم ! TongueTongue

احـمـت اونـروز مـن مـسـت بـودم چـرت و پـرت گفتم!

الـهـی بمیری من الـان ازت خـجـالـت میکشم

اشکآل نداره همه دختر تو پ خ برآم لاو میترکوندن ! تو تو جمع ! خخخخخخخ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 172

الـهـی سـقـط شـی

مـن کی واست لـاو تـرکـونـدم گـفـتـم اندکی سر سوزنی کمی تا حدودی یه ذره اندازه ی یه مورچه یه زمانی یه کم ازت خوشم میومدع

اَه بیشخور از خود راضـی گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 172

البته فقط اندکی نبود ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی اومدی تو 10 نفر اول بهت تبریک میگم ! Big Grin دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـراع مـن دروغ نـمـیـگم فقط یه ذره ازت خوشم اومدع بود-__- اینا به من تلقین کردن از احـمـت خـوشـت میاد

مـن زیـاد عـاشـق میشـم دو روز بـعـدم چشمم یکی دیـگـه رو میگیره!!
|:

(09-02-2014، 20:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:55)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی . . |:

وللش !!

خوبی شُمـا!؟ |:

من خودمم دیگه پ کیم!؟ |:

ولی من جدی گفتم

خو بچه ها خدافس

آیـسـان!

نـروع|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ★~Ѕдула~★
آیســـآن بشیــن سر جـــآت !!
|:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
علیک !×
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ★~Ѕдула~★
(09-02-2014، 20:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی . . |:

وللش !!

خوبی شُمـا!؟ |:

من خودمم دیگه پ کیم!؟ |:

ولی من جدی گفتم

خو بچه ها خدافس
اونی ک فک میکنی منم :|

من جدی نمیگیرم ^_^

نمیخوام باز دو روز برم تو فکر -_ -

بعد بیای بگی خوب شدم :|

خدافظ - _-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(09-02-2014، 20:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احـمـت اونـروز مـن مـسـت بـودم چـرت و پـرت گفتم!

الـهـی بمیری من الـان ازت خـجـالـت میکشم

اشکآل نداره همه دختر تو پ خ برآم لاو میترکوندن ! تو تو جمع ! خخخخخخخ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الـهـی سـقـط شـی

مـن کی واست لـاو تـرکـونـدم گـفـتـم اندکی سر سوزنی کمی تا حدودی یه ذره اندازه ی یه مورچه یه زمانی یه کم ازت خوشم میومدع

اَه بیشخور از خود راضـی گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 172

البته فقط اندکی نبود ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی اومدی تو 10 نفر اول بهت تبریک میگم ! Big Grin دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـراع مـن دروغ نـمـیـگم فقط یه ذره ازت خوشم اومدع بود-__- اینا به من تلقین کردن از احـمـت خـوشـت میاد

مـن زیـاد عـاشـق میشـم دو روز بـعـدم چشمم یکی دیـگـه رو میگیره!!
|:

عجب ! O_o
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
xسلام×
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، இFATEMEHஇ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-02-2014، 21:00)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !×

ســـلآآم !
چرا هردفه میگـــی علیک ؟؟
سوال ؟!
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ★~Ѕдула~★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان