امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

هوفففففففففففف
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 124

آگهی
بع سلام بروبچ
آیسان نیستی؟Smile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
(09-02-2014، 14:11)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:08)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:06)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:05)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:03)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کلام ازننه عروسDodgy

وااااااااااااای چقد شیرینی موش بخورتTongueTongueBig GrinBig Grin

معلومه خیارشورخیلی دوس داری نهDodgy

چرا واق واق میکنی عزیزم

واق واق پدرگرامیت میکنه دهنم بازسه اینجاروبه گوه گشوندم پس سیکتیر شو نزار حاملت کنم باحرفام بکشبیرون اعصاب ندارمAngryAngryAngryAngry
بی تربیت چرا یکی به این اخطارنمیده

ببین کوچولواینجاهمه منومیشناسن میدونن چه کله خرابیم تا الان به اندازه موهای سرت اخطارگرفتم 3بارم محروم شدم okAngry

پس خوشگله زودبکش بیرون تابیشترازاین بارت نکردم گنده ترشم دارم افتادAngry

درضمن وقتی گنده ترازدهنت ضر زدی منتظرجر رفتنشم باش اینوتومخت فروکنAngel
(09-02-2014، 14:11)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:03)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کثافط به خاطرچی بودامیر بهم زدبام ...

ذلیلش این بودگف تحمل ندارم |:

امـیـر نیز اسـکـلـی بیش نیس|:

فاطی من خرهنوزدوسش دارم |:

خـاک تـو سـرت فراموش کردن یه پسر که کاری ندارع

البته اگه خودت فاز برت ندارع
امروز تو مدرسع یه گند بدی زدم:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
بنده آمدم:V
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-02-2014، 14:12)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:08)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلــــــآم...

نفسیHeart
خُوبـــــی؟؟؟/Heart

(09-02-2014، 14:15)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:11)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:08)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:06)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:05)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا واق واق میکنی عزیزم

واق واق پدرگرامیت میکنه دهنم بازسه اینجاروبه گوه گشوندم پس سیکتیر شو نزار حاملت کنم باحرفام بکشبیرون اعصاب ندارمAngryAngryAngryAngry

ببین کوچولواینجاهمه منومیشناسن میدونن چه کله خرابیم تا الان به اندازه موهای سرت اخطارگرفتم 3بارم محروم شدم okAngry

بیابخور منو

(09-02-2014، 14:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:11)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 14:03)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کثافط به خاطرچی بودامیر بهم زدبام ...

ذلیلش این بودگف تحمل ندارم |:

امـیـر نیز اسـکـلـی بیش نیس|:

فاطی من خرهنوزدوسش دارم |:

خـاک تـو سـرت فراموش کردن یه پسر که کاری ندارع

البته اگه خودت فاز برت ندارع

اه تومدرسه مدیرتگری بود رومخم اینجام یه ک****ن نسشته نخود هراش رید به حالم این سلنا کی هس هی خودشودوس داره بچسبونه به ماAngryAngryAngryAngry
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(09-02-2014، 14:15)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا واق واق میکنی عزیزم

از دعوا خوشم نمیاد پس بس کن دوست عزیزBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 131 مهمان