امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(08-02-2014، 19:47)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:46)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:45)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:44)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم (:

من و دوستم ^_^ غزل داریم فیلم میگیریم از خودمون |:

اوشکول شدیم |:

دلتون سوز -__-

تف تف تف تف تف !!

این تیکه کلـامه دوستم غزلـه ^_^ !!

(: خوبین!؟
آمین :|
بايد فرزام باشي؟Angel
فرزام داداشمه !
الان افتخار آشنايي با كيو دارم؟Angel
با داداش فرزام :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ
آگهی
(08-02-2014، 19:47)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:46)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:45)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:44)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم (:

اوشکول شدیم |:

دلتون سوز -__-

تف تف تف تف تف  !!

بايد فرزام باشي؟Angel
فرزام داداشمه !
قاتل بروسلیــــــــــــ
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 95
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ
هومممممم -_______-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Ƒαкє ѕмιƖє ، HeDyE~×~ ، τοxικ
سآم علک /:
 سپاس شده توسط RedSparrow ، ROhÅற ، Ƒαкє ѕмιƖє ، HeDyE~×~ ، τοxικ
(08-02-2014، 19:46)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم (:

اوشکول شدیم |:

دلتون سوز -__-

تف تف تف تف تف  !!

:| سَلــام /:
اِســم دوسـتتت غــَزَلـــع ؟؟؟؟؟؟؟؟___؟؟؟؟؟؟
آیسـان ؟
ایشــالــا زِشــت بیــوفـتتین تــو عـکس /:

شوخــی کردم بـابـا {:

|: اوهوم اسمش غزله |:

|: برنامه فوتوشاپ برا اینجور موقع ها ساختن دیگه خواهر من |: !! سخنی از غزل و ایسان |: !!

سلـآم (:

اوشکول شدیم |:

دلتون سوز -__-

تف تف تف تف تف !!

بايد فرزام باشي؟Angel
فرزام داداشمه !

یه پسری که فاز منفی میده همش |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 95
 سپاس شده توسط RedSparrow ، HeDyE~×~ ، τοxικ
(08-02-2014، 19:47)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:44)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:39)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:37)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع :|
کوجا میریع یو؟:|
مُدمت رفت فضا دوباره؟:|
کوجاع د اخه؟:|
تُفــ:|

شیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدی)))):
نع مودمم سالمع...|: !!
ولی همه چی تموم شد دیه )):
هدی ب فنا رفت|: !!
هوووووف |:
)))))):

هدی خیلی نامردی:|
بخدا تو این فلشه ....... من فقط خیلی خیلی واسم مونده باشید همین شماهایید:|
شماها فقط به فکرفنا رفتن خودتونید بخداع:|
چی تموم شده؟من مردم؟:| فلش مرده؟:| چته هدی:|
عمم مردع |: !!
هـــع(:
نع خودم)):
||: !!

میزنم لهت میکنمااااااع :|
هر گوری میری باس ماروهم ببری:|

ســر قبــر ننــع سمــد میــرم|: !!
میــــای ؟؟(: !!
هــع(:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 95
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(08-02-2014، 19:47)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض:ا
هوووف:|
یکی از اونایی که میشناختم کم شُد:|
:| الان احسانم میره دیگه :|تحت تاثیر:|
هدی ام که میرع ***منم میبره با خودش البت هیچ گوری نمیره :|
منم میرم ول بچرخم انجمن دافظ!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(08-02-2014، 19:48)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:42)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم (:

اوشکول شدیم |:

دلتون سوز -__-

تف تف تف تف تف !!

ایســـــــــــــــــآنــی^_^
):
پروفایلمـــو بخــون )): !!
اع )):

|: گـ** نخور |: غلط کردی ): چراع!؟ >_<

بیا مهشید |:
ب فنـــا رفتــم ): !!
ب قــول دوستـــت : تف تف تف |: !!
هـــیعــعــیعـــی /:
): چراع ×!؟

غزل میگه خواهش میکنم |:

هعیعیعی !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 95
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
ســــلآآآم !!
|:
(08-02-2014، 19:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 19:46)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم (:

اوشکول شدیم |:

دلتون سوز -__-

تف تف تف تف تف  !!

:| سَلــام /:
اِســم دوسـتتت غــَزَلـــع ؟؟؟؟؟؟؟؟___؟؟؟؟؟؟
آیسـان ؟
ایشــالــا زِشــت بیــوفـتتین تــو عـکس /:

شوخــی کردم بـابـا {:

|: اوهوم اسمش غزله |:

|: برنامه فوتوشاپ برا اینجور موقع ها ساختن دیگه خواهر من |: !! سخنی از غزل و ایسان |: !!

بايد فرزام باشي؟Angel
فرزام داداشمه !

یه پسری که فاز منفی میده همش |:
ویرایشش کردم که -_ -
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 112 مهمان