امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

بچه ها یکی لینک بازی بزار حال و هوای گفتگو عوض شه
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
آگهی
(08-02-2014، 16:45)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 16:43)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره همونی که می گی

می خوای با خودم دوست شی
(08-02-2014، 16:38)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 16:35)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رو دیدم بهتر شدم

پری تموم شد یارو ام ی ر ح س ی ن تموم شد

پری ناراحت نباشی ببین
(08-02-2014، 16:33)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی زدی دیونه!!!   |:
خوبی ^_^

امیرحسین کی بود بوزینه!!!! o___O
امیرعلی بودSad
ارع |:

خداییش انسی ارسالیات رومخمه چرا تایپاتوباید بالا پیداکنم؟؟؟!!×___×

درس نقل قل کن عنتر>____<

ارع^___^
(08-02-2014، 16:48)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 16:45)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 16:43)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره همونی که می گی

می خوای با خودم دوست شی
(08-02-2014، 16:38)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 16:35)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رو دیدم بهتر شدم

پری تموم شد یارو ام ی ر ح س ی ن تموم شد

پری ناراحت نباشی ببین

چیزی زدی دیونه!!!   |:
خوبی ^_^

امیرعلی بودSad
ارع |:

خداییش انسی ارسالیات رومخمو چرا تایپاتوباید بالا پیداکنم؟؟؟!!×___×

درس نقل قل کن عنتر>____<

ارع^___^
باشه درست شد
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
(08-02-2014، 16:47)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونستید من خیلی استعداد توی نوشتن دارم ؟ :|

|: منم دارم ولی برای اولین بار بود داستانمو گذاشتم تو سایت -__- !!

واقعا اونایی که استعداد نوشتن دارن خیلی خیلی مخن |: . . حالا من نع ولی خیلی های دیگه مثلن تو !! (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 70
 سپاس شده توسط Wanton
مـتیخـتوام ارسـتالام زیـاد شـع ..
سَــر میزَنـَم {:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
من میرم تعداد اندکی تاپیک بزنم !

تا درودی دیگر بدرود!
--__--
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(08-02-2014، 16:49)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 16:48)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره همونی که می گی

می خوای با خودم دوست شی

امیرعلی بودSad
ارع |:

خداییش انسی ارسالیات رومخمو چرا تایپاتوباید بالا پیداکنم؟؟؟!!×___×

درس نقل قل کن عنتر>____<

ارع^___^
باشه درست شد

ارع باووو درس شد خیلی رومخم اسکی بود!! -____-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(08-02-2014، 16:50)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم تعداد اندکی تاپیک بزنم !

تا درودی دیگر بدرود!
--__--

آخــی !! {:

بــای |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 70
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MOHSENEBRAHIMI
(08-02-2014، 16:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستانم خیلی مضخرف بود؟! |:

خیلی هم قشنگ بود ... Heart
جداً خودت نوشتی؟؟

Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(08-02-2014، 16:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: منم دارم ولی برای اولین بار بود داستانمو گذاشتم تو سایت -__- !!

واقعا اونایی که استعداد نوشتن دارن خیلی خیلی مخن |: . . حالا من نع ولی خیلی های دیگه مثلن تو !! (:

درس و مشغله زیاده ..
بعدم نوشتن کارِ هر کسی نیست ؛ با اینکه خیلی با قواعد زیباسازی متن و ... آشنایی دارم !
سلیقه ها متفاوته ؛ یه داستان مینویسی خیلیا خوششون نمیاد میان کامنت فحش میذارن برات گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 70
خارج از اون مسئله کلا" وقت نمیکنم سمتِ این کارا بِرَم !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان