راسی شعرارو ساینا جون خودت انتخاب میکنی یا گزینه میدی؟؟؟
|
امتیاز موضوع:
بازی شعر یادت نره شروع شد!!!(قابل توجه شرکت کننده ها) |
||||||||||||||||||||
(06-02-2014، 21:53)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درستههههههههههههههههه.......آفرینــــــ...... پ.خ بده جایزتو بگم..... ترلان هستی؟؟؟آهنگ اولت رو بذارم؟؟؟؟
آمادم
![]() وویی چ حساسه ![]() آسون بگیا
06-02-2014، 22:02
خودم انتخاب میکنم......
آهنگ اول..... خواننده:رضا یزدانی هزار خواهش و آیا هزار پرسش و اما هزار چون و هزاران چرای بی زیرا هزار بود و نبود هزار شاید و باید هزار باد و مباد هزار باد و مباد مگر تو نقطه پایان بر این هزار خط نا تمام بگذاری مگر تو ای دم آخر در میانه تو ___ ___ ___ تا 5 دقیقه......
06-02-2014، 22:05
سنگ تمام بگذاری
![]()
بلههههه......
آهنگ دوم خواننده:حمید عسگری من با التماس میگفتم واسه جدایی زوده تو با خنده هات میگفتی بین ما هیچی نبوده همه روزای خوبو خیلی آسون پس گرفتی من پیش چشات شکستم اما تو هیچی نگفتی تو که تقصیری نداری سادگی از دل من بود ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ تا 8 دقیقه.... ترلان جون زود باش....آهنگ بعدیت رو مهربان میگه....
06-02-2014، 22:12
فکر دوست داشتنت انگار یه خیال قدغن بود
06-02-2014، 22:14
درستههههه.......مهربان جون بعدی رو بذار......
خواننده:رضا صادقی
می گی خسته ات کردم میگی می خوای دور شی باشه عشقم رد شو نمی خوام مجبور شی می گی بی من خوبی قلبمو می کوبی برو تا راحت شی حالا که آشوبی می گی بیزار شدی میگی تکرار شدم من که عشقت بودم باعث آزار شدم عاشقی زوری نیست غربتو دوری نیست حالا که می خوای بری رسمش اینجوری نیست سرت سلامت گل من گوشه ای از دل من از وفاداریه دنیا این شده حاصل من __ __ __ __ __ __ __ __ __ ......................................... در9دیقه.. ![]()
06-02-2014، 22:17
مهربان جون اون 1 دقیقه اضافی بود؟؟؟؟
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان