06-02-2014، 20:59
(06-02-2014، 20:57)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 20:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 20:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 20:50)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 20:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من نویسنده نمیشم!؟ ):
دلم شیکست !! ):
نـامـردا ):
هع ):
میگن آخر ماه اعلام می کنند.
یه مدیر می گفت من و تو NICKOLAS کاندید اصلی نویسنده شدنیم!
هردوتاتون میشین!!
lamyaمـآ به جای سلامـ سپاس میزنیــم!
جیـغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ >_< چرا از اول نمیگین پس !؟ چرا جون به لبم میکنید!؟ جیغغغغ >__< مامانییییییییییی ^__^ من نویسنده میشم بالاخره
وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ^___^ یوهوووووووووووووووووووووووووو
yes yes yes yes !! ^_^
(06-02-2014، 20:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع نگو فهمیدم که میدونی ||:
(06-02-2014، 20:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 20:51)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یاده چی میوفتی؟! |:
آرع !
هر چی عآشق پیش به پست من میخوره !
بگم آیسآن ! ؟
نمیگم ! (:
اسکل تـورو نگفتـــم!! نیکولاسو اون کریستینو گفتـــم!!تــآرا من میرمـ پست میدمـ واسه آیسان تو هـــم بیا سپاس کن که موافقی!
S: من رفتم اصن خدافس