امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت

(06-02-2014، 20:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطی >__<

تو چته؟| :
 سپاس شده توسط T A R A ، HeDyE~×~ ، ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(06-02-2014، 20:50)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:48)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:45)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامcry girl

اوهـــو ببین کی اینجاس!!!منو یادت میاد؟!

حافظه داشتم الان گيريه نمي کردم><
پري بودي؟

به جانـــه مادرمـ.....پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریاس اسمـه من!!تـآرا همـه ی اینا از گور تو بلند میشـه!!هی میگی پـــری اینا هــم فکـ میکنن اسمـه من پریـه!!!Dodgy
 سپاس شده توسط T A R A ، HeDyE~×~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡
(06-02-2014، 20:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:50)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نویسنده نمیشم!؟ ):

دلم شیکست !! ):

نـامـردا ):

هع ):

میگن آخر ماه اعلام می کنند.
یه مدیر می گفت من و تو NICKOLAS کاندید اصلی نویسنده شدنیم!

هردوتاتون میشین!!

lamyaمـآ به جای سلامـ سپاس میزنیــم!

ایول دمت گرم چه خبری!!! :bighug:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mr.Robot
(06-02-2014، 20:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:51)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن اصـولـا راستش رو میگم یـه مـدت زدع بود به سـرم

زبونم لـال روم به دیوار کمی تا حدودی اندکی ذره ای سر سوزنی ازت خوشم اومـدع بود

ولـی بـعـد قرص هـام رو خـوردم حـالـم خـوب شد

بیشتر تحت تاثیر قرآر گرفتم ! Big Grin

احمد میدونی حرف فاطمه رو دیدم یاد چی افتادم !؟ خخخخ ^_^ این حرفا برات آشنا نمیزنه !؟ ^_^ Big GrinBig GrinBig Grin

آرع !
هر چی عآشق پیش به پست من میخوره ! Big Grin
یاده چی میوفتی؟! |:

بگم آیسآن ! ؟
نمیگم ! (:
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 40
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HeDyE~×~
(06-02-2014، 20:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هردوتاتون میشین!!

اوکی خانومی تقدیم شما 
دیدپینیگفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 40
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، HeDyE~×~

(06-02-2014، 20:50)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نویسنده نمیشم!؟ ):

دلم شیکست !! ):

نـامـردا ):

هع ):

میگن آخر ماه اعلام می کنند.
یه مدیر می گفت من و تو NICKOLAS کاندید اصلی نویسنده شدنیم!

هردوتاتون میشین!!

جیـغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ >_< چرا از اول نمیگین پس !؟ چرا جون به لبم میکنید!؟ جیغغغغ >__< مامانییییییییییی ^__^ من نویسنده میشم بالاخره

وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ^___^ یوهوووووووووووووووووووووووووو

yes yes yes yes !! ^_^

(06-02-2014، 20:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:51)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد میدونی حرف فاطمه رو دیدم یاد چی افتادم !؟ خخخخ ^_^ این حرفا برات آشنا نمیزنه !؟ ^_^ Big GrinBig GrinBig Grin

آرع !
هر چی عآشق پیش به پست من میخوره ! Big Grin
یاده چی میوفتی؟! |:

بگم آیسآن ! ؟
نمیگم ! (:
نع نگو فهمیدم که میدونی ||:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 40
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، ღSηow Princessღ ، HeDyE~×~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

(06-02-2014، 20:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تحت تآثیر قرآر گرفتم ! (: o-O

[/quote]

حـالـا کـلـا برو مـحـو شـو دیه منم تا چن وقت تو رو در واسی میمونم با تو |:

خـدافـس
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 20:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآرآ سفارشم میکنی !
ممد بآ من ! من 1 مآه مدت آن بودم هس به کی بگم ! crying crying

عمرا اگه بذارمـ تورو نویسنده کنن!!
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، HeDyE~×~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
احســـآس شلغـــم بودن دارع بـــم دس میـــدع |: !!
عجـــب |: !!
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، ღSηow Princessღ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
کسی نمیاد دوستان پارتـــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=79527
دیدپینیگفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 40
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان