امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت

گود بای آل! Wink
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
آگهی
(06-02-2014، 19:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب آدمو وسوسه میکنه ! -_-

فآطی من همیشه نیستم ! Big Grin

بـلـی بـلـی مـن هـمـیـشه تو رو وسوسه میکنم^__-

پس الکی جـو نـدع فرزندم-__-

بسی خیآل بآطل !
سریآل منو وسوسه میکنه !
ولی مثل این که بدت نمیآد منو وسوسه کنی ! ؟ Big Grin

آخـه یـه بـار بهم گفته بودی منو وسوسه میکنی

یه بار هم گفتی این فـاطـی مـنـو تحریک میکنه
O__O خـآک بـه سـرم !! |:

دآرع از خودش حرف درمیآره بابا ! o_o
من تکذیب میکنم ! Big Grin
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 24
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 20:01)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا اينجوري فايده نداره من برم مخ عاطفه جان رابزنم بذاره برم ﭘاي لب تابش =\ 

تو برو یه 4تا موضوع بزن!

تــآرا راس میگه ما یه عمر به این میگفتیـــم گلــی حالا سختـه!!!بعدشــم یه صبا داریـــم!!همین گلــی بهتره!
 سپاس شده توسط T A R A ، *Nafas*
(06-02-2014، 19:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان آیـسـان آیـسـان!

شـیـوه ی جـدیـد مـخ زنی بـسـی خـفـن و جـذاب

عروسی مـن دعـوتین پسره خـانواده دارع دانشجو هم هست!(:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-02/18361489705319930147.png

|: !! خاک به سرم فاطی!؟ :| چرا این سوژه ها برا تو فقط!؟ |: چرا کسی به من این پیامارو نمیده !؟ ||:

چـون پـروفـایلم تحریک کنندسBig Grin

آخـه نـع که خیلی مظلوم میزنم نمیدونن مـن چـه بیشعوریم

پسره گیر میدع با هم دوس باشیم بعد که کلی عذابش میدم و اذیت میکنم و کرم میریزم به شیکر خـوردن میفته

میگه فک نمیکردم یه همچین آدمی باشی خو لامصب من که بهت گفتم من خیلی قاطی ام تو نفهمیدی|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 20:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان آیـسـان آیـسـان!

شـیـوه ی جـدیـد مـخ زنی بـسـی خـفـن و جـذاب

عروسی مـن دعـوتین پسره خـانواده دارع دانشجو هم هست!(:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-02/18361489705319930147.png

|: !! خاک به سرم فاطی!؟ :| چرا این سوژه ها برا تو فقط!؟ |: چرا کسی به من این پیامارو نمیده !؟ ||:

چـون پـروفـایلم تحریک کنندسBig Grin

آخـه نـع که خیلی مظلوم میزنم نمیدونن مـن چـه بیشعوریم

پسره گیر میدع با هم دوس باشیم بعد که کلی عذابش میدم و اذیت میکنم و کرم میریزم به شیکر خـوردن میفته

میگه فک نمیکردم یه همچین آدمی باشی خو لامصب من که بهت گفتم من خیلی قاطی ام تو نفهمیدی|:

اصن خیلی!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-02-2014، 20:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بــابا !! -__-
بعـــــــلهExclamation
(06-02-2014، 20:01)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا اينجوري فايده نداره من برم مخ عاطفه جان رابزنم بذاره برم ﭘاي لب تابش =\ 

ترفند پالتو رو به کار ببر صبا!
بدو!Sleepy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، T A R A ، ICe Angele ، Ƒαкє ѕмιƖє
تـــآرا وگلــی...عکسمو گذاشتــم!!!برید ببینید!Sleepy
 سپاس شده توسط T A R A ، ICe Angele ، Ƒαкє ѕмιƖє
تارا دخترم ^__^

ﭘري دلم برات تنك شده بود

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، T A R A
(06-02-2014، 20:03)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــآرا وگلــی...عکسمو گذاشتــم!!!برید ببینید!Sleepy

کو .کجا؟!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 20:00)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی

سـلـام(:

منظور تو این بود از مارک عکس بگیرم یا از اون عطرام؟

هـر دو(=

(06-02-2014، 20:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـلـی بـلـی مـن هـمـیـشه تو رو وسوسه میکنم^__-

پس الکی جـو نـدع فرزندم-__-

بسی خیآل بآطل !
سریآل منو وسوسه میکنه !
ولی مثل این که بدت نمیآد منو وسوسه کنی ! ؟ Big Grin

آخـه یـه بـار بهم گفته بودی منو وسوسه میکنی

یه بار هم گفتی این فـاطـی مـنـو تحریک میکنه
O__O خـآک بـه سـرم !! |:

دآرع از خودش حرف درمیآره بابا ! o_o
من تکذیب میکنم ! Big Grin

بـه جـان آیـسـان اگه دروغ بگم آیسان یـه بـارم تو خودت بودی که بهم گفت میخوام ازت خواستگاری کنم بعد به غلط کردن افتاد

منم بهش گفتم دیدی عرضه نداری اونم گفت این فاطی منو تحریک میکنه
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 100 مهمان