امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت

ايسان به سوالايه صفحه ي قبل ج بدع
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(06-02-2014، 18:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام!! (:

عشقـم ^_^ خوبی خانومم !؟ (:

بـلـی بـلـی مـث هـمـیـشه(:

میگمـا این هووی گـرامـی مهلـا لـویی رو مـث مـن دوس دارع یـا بـیـشتر؟؟

الـبـتـه مـن کـه مـیـدونـم من بیشتر لویی رو دوس دارم

(06-02-2014، 18:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی
رابرت پتینسون

Robert Pattinson

مـن عـاشقـشـم(:

جـذابه^__-

(06-02-2014، 18:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام!! (:

بابت اونروز ببخشید....!!اونرو آنزیــمه پاچـه گیریــم زده بود بالا...!!!

نفس بخدا خفت میکنـــم!!اینارو میتونــی تو پ.خ بپرســی و من نیز پاسخ بدمـ...!!
مـن کـه چـیـزی یـادم نی!
اصـن مـهـم نـی ! شـایـد مـن بـایـد خـفـه میشدم!(:
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
آقای مدیر موضوع رو مهـــم کن..!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ALONE B0Y ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
EDRINA ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
milad joon ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
rF@N£ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آناهیتا جوووووون ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღSnow Princessღ ، 1 مهمان

یا امام زاده بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــژن 0_0
گفتگو حق هم دارع بپوکهSleepy
.
.
عرفان= تماشاچی  Angel
ممد = قاطی 25r30
میلاد جوون = کلا بیخیالش Dodgy
رکسانا ( خودم ) = شیکر طلا Big Grin
ALONE BOY = تو فاز کل کل
آناهیتا جووون= سقف دارع میریزه 25r30
SNIW PRINCESS=  رمان و عکس Angel
مهراوه =  اسمش هس ولی خودش نی |:
آیسآن = عشـــــــقی ^_^
1 مهمان = بیکار Sleepy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
تانمیعغالنزتئلاافتالدفقمکخستاهفقحی

Big GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، pink lady
بازم تو روحتون=/
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-02-2014، 18:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام!! (:

عشقـم ^_^ خوبی خانومم !؟ (:

بـلـی بـلـی مـث هـمـیـشه(:

میگمـا این هووی گـرامـی مهلـا لـویی رو مـث مـن دوس دارع یـا بـیـشتر؟؟

الـبـتـه مـن کـه مـیـدونـم من بیشتر لویی رو دوس دارم

(06-02-2014، 18:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی
رابرت پتینسون

Robert Pattinson

مـن عـاشقـشـم(:

جـذابه^__-

(06-02-2014، 18:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام!! (:

بابت اونروز ببخشید....!!اونرو آنزیــمه پاچـه گیریــم زده بود بالا...!!!

نفس بخدا خفت میکنـــم!!اینارو میتونــی تو پ.خ بپرســی و من نیز پاسخ بدمـ...!!
مـن کـه چـیـزی یـادم نی!
اصـن مـهـم نـی ! شـایـد مـن بـایـد خـفـه میشدم!(:

خلاصـه ببخش..!!من با هیچکس اونطور حرف نمیزنـــم!!اونــروز بهـــم ریختـه بودمـ...!!Sleepy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ALONE B0Y ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
EDRINA ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
milad joon ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
rF@N£ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آناهیتا جوووووون ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღSnow Princessღ ، 1 مهمان

یا امام زاده بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــژن 0_0
گفتگو حق هم دارع بپوکهSleepy
.
.
عرفان= تماشاچی  Angel
ممد = قاطی 25r30
میلاد جوون = کلا بیخیالش Dodgy
ALONE BOY = تو فاز کل کل
آناهیتا جووون= سقف دارع میریزه 25r30
SNIW PRINCESS=  رمان و عکس Angel
مهراوه =  اسمش هس ولی خودش نی |:
آیسآن = عشـــــــقی ^_^
1 مهمان = بیکار Sleepy

من کوشم
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 2
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(06-02-2014، 18:54)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی>__________<
رکی میمردی دیر تر بیای
حق منو خوردی-____________-
ارسالت رو ویرایش کن من باس اول میشدم>__<
با اندوه اعلام میکنم:
دوم
به قول احمت : ^_^
هو هو هو هآ هآ هآ ((((((((((:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآن = عشـــــــقی ^_^

^_^ فـدات خخخ !! Heart
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 2
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان