امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 17:38)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی خوبی ! ؟ Big Grin
تو بهتریــــــ|:
چی شدع؟ |:

هیچی ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 233
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(06-02-2014، 17:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی خوبی ! ؟ Big Grin

(06-02-2014، 17:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلـوت شُـد |: خـوبه !!

احمـد تو خوبی؟!

خوبم آیسآن ! Big Grin

|: . . میـدونم !

(06-02-2014، 17:39)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافص:ا

ایسان دوست دارم:ا

منم |: خداافس

(06-02-2014، 17:39)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی یکی نی مارو ببینه؟
یه دونه آیسان بود اونم پرید!SmileBig Grin

|: خوبی؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 233
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، The Darkest Light ، pink lady
(06-02-2014، 17:38)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من كه خواهان صلح هستم با روژينا خانومAngel
به افتخار مهراوه
این اسم منو ا کجا میدونه:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، τοxικ ، pink lady
(06-02-2014، 17:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:38)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی خوبی ! ؟ Big Grin
تو بهتریــــــ|:
چی شدع؟ |:

هیچی ! Big Grin
من این علاقه ی تو به این دختره ---> !
 رو درک نمیکنم ((((:
همیشه هرچی میگه ! باید تایید کنع (:
حرف آخر رو ! میزنع (:
ای احمت ! زلیل (:
با ! رابطه دارع (:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
اصن حال نمیده محمد اینجوری باشه!
گفتگو میلنگه@
محمد چته تو
(06-02-2014، 17:39)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ديگه خرافسShy
عكسمو لايك كنيدSmile
نرو9و9و9و9و9و9و9و
لایک کرده بودم0.0
گــفـتگـوے آزاد【77】 233
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
یکی بیاد اینجا ببینید چی نوشته به مادر پدر داره فش میده این مدیرا کجانAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=86127&page=12
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، † αƖιєη † ، pink lady
(06-02-2014، 17:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:30)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:24)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر تو -ــــــــ-

سلآم ممد !
داداش من همیشه بآید بخنده ! Big Grin
اسمتو احمدرضا هست 0_____0

آرع داداش حمید ! Big Grin
ممد خدا بد نده چی شده ! ؟ Undecided

خسته
|:
اگه ت خسته ای
من دارم میمیرم |:
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77 ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(06-02-2014، 17:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی خوبی ! ؟ Big Grin

[quote='ツ سـُــــکـُــــــوت ツ' pid='1527360' dateline='1391697376']
خلـوت شُـد |: خـوبه !!

احمـد تو خوبی؟!

خوبم آیسآن ! Big Grin

|: . . میـدونم !

آبجی تآرآ چرآ قهر کرد ! ؟ Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 233
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 17:41)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:38)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من كه خواهان صلح هستم با روژينا خانومAngel
به افتخار مهراوه
این اسم منو ا کجا میدونه:|

ديگهAngel
شرمنده من يكم بي مخم زود از كوره در ميرمRolleyes

ايسان قهري؟Dodgy
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، hamid ♥ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(06-02-2014، 17:39)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی یکی نی مارو ببینه؟
یه دونه آیسان بود اونم پرید!SmileBig Grin

|: خوبی؟
[/quote]

بعله شوما خوبیSmile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان