امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 12:42)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامــــ >.<

سلام رفيق

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(06-02-2014، 12:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این واقعاً دختره ! ؟ 129f
احـمـت خوراک خـودتـه D:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، ★MoRpHeUsS★ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 12:47)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:46)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:45)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامــــــــــ
سلام چطوری؟؟؟؟
خوبم ممنون
تو خوبی؟
مرســــــی ^.^
دیدپینیگــفـتگـوے آزاد【77】 150
 سپاس شده توسط Adl!g+
(06-02-2014، 12:47)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart من هیچوقت آدم حسودی نیستم چون میگن حسودا هیچوقت سود نمیبرن از هیچ چیزی Heart

یه سوال فنی تو 18 سآلت !
چجوری دانشجو شدی ! ؟
من 17 سالم سآل دوم ریاضی هستم !
گــفـتگـوے آزاد【77】 150
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
" تمام شد "
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
(06-02-2014، 12:47)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart من هیچوقت آدم حسودی نیستم چون میگن حسودا هیچوقت سود نمیبرن از هیچ چیزی Heart

دمت گرم

سپاس شده توسط Adl!g+ ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛
خدایا:|
من سرماخوردم:|
غذا هم خوردم:|
هیچی دیگه:|
چ خبر؟Big Grin
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛
(06-02-2014، 12:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این واقعاً دختره ! ؟ 129f
احـمـت خوراک خـودتـه D:

من دیگه حآل کرم ریختنو ندارم !
تآزه این دیگه خیلی آویزونه ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 150
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، இFATEMEHஇ ، ~~SARA:HIVA~~
(06-02-2014، 12:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:46)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــلآآآم ^.^

سلـآم ^_^ !!

خــــوبی عشــقولم؟
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛
(06-02-2014، 12:48)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:42)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامــــ >.<

سلام رفيق
سلام سارا خانم گل
گــفـتگـوے آزاد【77】 150
دیدپینیگــفـتگـوے آزاد【77】 150
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان