امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 12:29)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:27)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسینO_o???
جان ؟! |:

برو تو صندلی داغم!-____________-
گــفـتگـوے آزاد【77】 146
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(06-02-2014، 12:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهش گفتم صبر کنه تا تو بیـآی |: !! کـآر خـوبی کـردم مگـه نـع !؟ ^_^ میـدونم لـآزم نـی تشکـر کنـی !! (:

دیـدم خیلـی بهـم علـآقه داریـن گفتـم حیف بهـم نـرسیـد (:

:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ★MoRpHeUsS★ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، آناهیتا جوووووون
(06-02-2014، 12:32)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:29)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:28)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart من 29 ارسال دارم اون بالا چرا نوشته 3 ارسال؟!! Heart

Heartعشقم ارسال های اینجا حساب نمیشهHeart
بوسHeart

Heart آها پس بریم یجا دیگه Heart

آقا من یسوال بپرسم بد برم اینا چی میگن؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 12:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:32)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعــــی -_-

آدَم بیکــــــار >_<

بــه خودم تبریک میگـم بیکــار شــُدم |: !!

بــه احــمدم تبریک میــگم>_<

چرآ به من ! ؟ O_O
بیکـار شــُدی /: !!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 12:34)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:28)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییییییییییی شنبه مدارس باز میشه خوبیم کجا بوووووووو
تووو خاری ؟! Big Grin

آره بدبختیمون شروع میشه !
آره خوبم مرسی ! (:
یه باحالی دیگه که داره اینه که بعد یه هفته باز هم بعد مدرسه میریم جلو مدرسه دخترانه البته دبیرستان |:

برو توبه کن ! Big Grin

شماها باچه خيالايي ميريد مدرسه !Big Grin
تا دلت بخواد خیالات داریم !! ((((: همچی جز درس =))))))
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، آناهیتا جوووووون ، ~~SARA:HIVA~~
(06-02-2014، 12:35)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهش گفتم صبر کنه تا تو بیـآی |: !! کـآر خـوبی کـردم مگـه نـع !؟ ^_^ میـدونم لـآزم نـی تشکـر کنـی !! (:

دیـدم خیلـی بهـم علـآقه داریـن گفتـم حیف بهـم نـرسیـد (:

:|

خخخخخ ^_^

مـن چیـز بخـورم بـا ایـن دختـره حـرف بـزنم اصـن بـآو |: !!

دوکستـان دارن سـر بـه سـرش میـزارن |: !!

|: منـم بهـش هیچـی نگفتـم |:

سلـآم -___-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 146
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Wanton ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
Heart ChaRisMa عشق من اومد Heart
(06-02-2014، 12:36)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:32)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:29)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:28)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart من 29 ارسال دارم اون بالا چرا نوشته 3 ارسال؟!! Heart

Heartعشقم ارسال های اینجا حساب نمیشهHeart
بوسHeart

Heart آها پس بریم یجا دیگه Heart

آقا من یسوال بپرسم بد برم اینا چی میگن؟
من میگم(:
من ک تفریح میکردم(:
اون دختررو نمیدونم(:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، آناهیتا جوووووون
(06-02-2014، 12:36)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:32)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعــــی -_-

آدَم بیکــــــار >_<

بــه خودم تبریک میگـم بیکــار شــُدم |: !!

بــه احــمدم تبریک میــگم>_<

چرآ به من ! ؟ O_O
بیکـار شــُدی /: !!

من که خیلی پویآم ! :2gw1: Big Grin

(06-02-2014، 12:37)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart ChaRisMa عشق من اومد Heart

بدون شرح ........ ! Big Grin

ممد کجآیی ! ؟ crying crying cryingBig Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 146
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton
(06-02-2014، 12:24)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوباره

سلام

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان