امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 12:29)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:28)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart من 29 ارسال دارم اون بالا چرا نوشته 3 ارسال؟!! Heart

Heartعشقم ارسال های اینجا حساب نمیشهHeart
بوسHeart

Heart آها پس بریم یجا دیگه Heart
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آگهی
هعــــی -_-

آدَم بیکــــــار >_<

بــه خودم تبریک میگـم بیکــار شــُدم |: !!

بــه احــمدم تبریک میــگم>_<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام ..
این یارو باز اومد که :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
دیگه حالت تهوع گرفتمConfused
خوب بکس چ خبر؟Big Grin

(06-02-2014، 12:32)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:29)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:28)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heartعشقم ارسال های اینجا حساب نمیشهHeart
بوسHeart

Heart آها پس بریم یجا دیگه Heart

ببخشید شما؟؟:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
(06-02-2014، 12:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:28)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی داداش ! ؟ Big Grin
هییییییییییی شنبه مدارس باز میشه خوبیم کجا بوووووووو
تووو خاری ؟! Big Grin

آره بدبختیمون شروع میشه !
آره خوبم مرسی ! (:
یه باحالی دیگه که داره اینه که بعد یه هفته باز هم بعد مدرسه میریم جلو مدرسه دخترانه البته دبیرستان |:

برو توبه کن ! Big Grin

منظورت همون غسلیه که یادم دادی =))))
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
(06-02-2014، 12:31)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون اینجا هر چی پیام بدی جزو ارسالات نمیشه !
باید ته موضوعات دیگه نظر بدی تا ارسالات بالا بره !

Heart اوکی فهمیدم. مرسی. راستی چقدر بد Heart
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ~~SARA:HIVA~~
(06-02-2014، 12:32)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعــــی -_-

آدَم بیکــــــار >_<

بــه خودم تبریک میگـم بیکــار شــُدم |: !!

بــه احــمدم تبریک میــگم>_<

چرآ به من ! ؟ O_O
گــفـتگـوے آزاد【77】 145
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
(06-02-2014، 12:32)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
این یارو باز اومد که :|

من بهش گفتم صبر کنه تا تو بیـآی |: !! کـآر خـوبی کـردم مگـه نـع !؟ ^_^ میـدونم لـآزم نـی تشکـر کنـی !! (:

دیـدم خیلـی بهـم علـآقه داریـن گفتـم حیف بهـم نـرسیـد (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 145
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Wanton ، ~~SARA:HIVA~~
(06-02-2014، 12:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:28)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی داداش ! ؟ Big Grin
تووو خاری ؟! Big Grin

آره خوبم مرسی ! (:
یه باحالی دیگه که داره اینه که بعد یه هفته باز هم بعد مدرسه میریم جلو مدرسه دخترانه البته دبیرستان |:

برو توبه کن ! Big Grin

شماها باچه خيالايي ميريد مدرسه !Big Grin

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ★MoRpHeUsS★ ، Mr.Robot
(06-02-2014، 12:32)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تووو خاری ؟! Big Grin

آره خوبم مرسی ! (:

برو توبه کن ! Big Grin

منظورت همون غسلیه که یادم دادی =))))

نع ! ((: ! Big Grin
رآستی امیر چن سآلت ! ؟ Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 145
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان