امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 11:43)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:36)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با تو چیکار دارم
خودش گفت بحث کنیم به من چه مشیدcryingBig Grin

ایسی تو گفتی؟؟:|

نـع |: خودش گفت !!

من گفتم تلافی میکنم اون گفت همین الان تلافی کن -___-

:|
فرزام:|
خدایی من خط خطی شم بد میشماااااع!
با ایسان کار نداشته باوش:|

ایسان قبول کنه کم اورد من ول میکنم به خدا

واس چی باید قبول کنه؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM
آگهی
(06-02-2014، 11:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:43)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='L☺vely star' pid='1524583' dateline='1391675971']

ایسی تو گفتی؟؟:|

نـع |: خودش گفت !!

من گفتم تلافی میکنم اون گفت همین الان تلافی کن -___-

فرزام:|
خدایی من خط خطی شم بد میشماااااع!
با ایسان کار نداشته باوش:|

ایسان قبول کنه کم اورد من ول میکنم به خدا

من کم نیاوردم . .ولی تو فک کن من کم آوردم !!

مهم خودمم که میدونم کم نیاوردم !!

آرع اصن من کم آوردم !!
چقدر حرفات ضد نغیز عرفا این کلکل نی
ایسان فقط بخاطر مشید و عرفان ول میکنم
گــفـتگـوے آزاد【77】 128
(06-02-2014، 11:41)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:37)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یکی رو راست میگی اولین حرف درست زندگیت افرین کوچولو

|: هعـی !! من سکوت میکنم -__-

نام کاربریتم سکوته چون حرفی برا گفتن نداریBig Grin

حـرف که زیـاد دارع ولـی وقـتی شـعـور خیلیا به حرفاش نمیکشه سـکـوت بهترین راهه(:

(06-02-2014، 11:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان
گــفـتگـوے آزاد【77】 128

بـرو بـزار سیبیل هـات در بیاد بعد بیا از خـودت قـمـپـز در کـن|:

فـآطی گــفـتگـوے آزاد【77】 128

بـآو این و احمـد فقـط بلـدن قمپـز در کنـن |: وللش !!

آرع بـاو|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
تازگیا علاوه بر اینکه مــــــــــــــفزم جواب نمیده:|
سوالم میپــــــــــــــرسه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ★MoRpHeUsS★
من دوباره اومدم!TongueTongueTongueTongue
سلامممممممممممممممممممممممممممممBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinSmileSmileSmileSmile
گــفـتگـوے آزاد【77】 128
Lєσ
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
خدا همرو شفا بده. خدا همرو خوب کنه:| خداااااااااا
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×●SomeOne●× ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، pink lady
(06-02-2014، 11:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:41)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:37)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یکی رو راست میگی اولین حرف درست زندگیت افرین کوچولو

|: هعـی !! من سکوت میکنم -__-

نام کاربریتم سکوته چون حرفی برا گفتن نداریBig Grin

حـرف که زیـاد دارع ولـی وقـتی شـعـور خیلیا به حرفاش نمیکشه سـکـوت بهترین راهه(:

(06-02-2014، 11:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان
گــفـتگـوے آزاد【77】 128

بـرو بـزار سیبیل هـات در بیاد بعد بیا از خـودت قـمـپـز در کـن|:

فـآطی گــفـتگـوے آزاد【77】 128

بـآو این و احمـد فقـط بلـدن قمپـز در کنـن |: وللش !!

آرع بـاو|:

|: بـه خـدا !! هعیعیعیعی

(06-02-2014، 11:47)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر حرفات ضد نغیز عرفا این کلکل نی
ایسان فقط بخاطر مشید و عرفان ول میکنم

|: . . . !!

آورین
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 128
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-02-2014، 11:46)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart من آناهیتا 18 ساله از تهران Heart

اقا از دیشب زرت و زرت قلب میزاری دوطرف حرفات:|
منم کوروش 23 ساله از بالاشهر:|
اکانت دختر خالمه:|
میای با هم دوس شیم؟؟:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-02-2014، 11:43)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:40)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژِی:|
-____-!!!
هیهااااااااااااااااااا!
خوبی؟:|
ارع خیلی^__^
ت؟:}

عاره توپ توپم!!!!
امضاتو^___^
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(06-02-2014، 11:47)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا همرو شفا بده. خدا همرو خوب کنه:| خداااااااااا

الان دقیقا به کی گفتی اینو؟!
گــفـتگـوے آزاد【77】 128
Lєσ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان