امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 11:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:23)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه خیلی بادی دور برت نداره بادکنکیTongue
جرعت داری بیا تو پیام خصوصی

ایـنـجـاس که بـایـد فـاطـی وارد صـحـنـه بـشـه -__-

اون عـیـنـک مـنو یکی بیارع ریـز میبینمش ببینم حـرف حسـابـش چیع.__.

به به فاطی خانوم
فاطی فاطی فاطی
فاطی جون غرغاتیTongue
گــفـتگـوے آزاد【77】 123
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(06-02-2014، 11:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:23)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه به من گفت بادکنک :cry2:

خودم حـآلیش میکنـم T_T !!

(06-02-2014، 11:26)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:25)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:21)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تموم کنم باشه
خودت خواستی حال کردم خوشحال شدم

|: . . !! :4chs: نقشـه هـآ دارم بـرات ^_^

منم خـوشحـآل نشـدم |: !! من حـآل نکـردم :| !!

خاک برسرتBig Grin

T_T !؟ . . .

با کی!؟ |:

همتو هم ایسان هر کدومBig Grin

بادکنک عمته T_T
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 123
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MR.FARZAM ، ERF@N
(06-02-2014، 11:28)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود جمیعا.....

ســـآم (:
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، Mᴏsᴇs
(06-02-2014، 11:28)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود جمیعا.....

هـع هـوع هـیع

ایش چیش تف آخ

سلام-__-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، Mᴏsᴇs
میگن دستشویی های جهنم این طوریه'_'

گــفـتگـوے آزاد【77】 123
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM ، pink lady ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(06-02-2014، 11:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه به من گفت بادکنک :cry2:

خودم حـآلیش میکنـم T_T !!

(06-02-2014، 11:26)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:25)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: . . !! :4chs: نقشـه هـآ دارم بـرات ^_^

منم خـوشحـآل نشـدم |: !! من حـآل نکـردم :| !!

خاک برسرتBig Grin

T_T !؟ . . .

با کی!؟ |:

همتو هم ایسان هر کدومBig Grin

بادکنک عمته T_T

ای با با فوش بچه صلواته
الله هم...Tongue
گــفـتگـوے آزاد【77】 123
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:29)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد【77】 123

|: یـآ خـدایـآ O_o !!

من نمیخـوام بـرم جهنـم >_< بـآسنگم سـوراخ سـوراخ میشـه |: !!

(06-02-2014، 11:30)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای با با فوش بچه صلواته
الله هم...Tongue

|: !! فرزام |: ببند گالتو !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 123
 سپاس شده توسط MR.FARZAM ، pink lady ، ERF@N
(06-02-2014، 11:28)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به فاطی خانوم
فاطی فاطی فاطی
فاطی جون غرغاتیTongue
آرع قـر و قـاطی ام
بـا آیـسـان مـن چیکار داریع
حرف حسابت چیع
بیا با هم دو کـلـوم مـردونـه زر بزنیم ببینم چی میخوای
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
کسی نی خخخخخخخخخخخ
گــفـتگـوے آزاد【77】 123
(06-02-2014، 11:29)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد【77】 123

عجب:ا

حالا این خوبع ولی عذاب های دیگعش بدتر:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 123

سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 50 مهمان