امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

مینگرم مشید^__^
بچه ها:|
من سیب زمینی سرخ کرده میخوام:|
تو یخچاله:|
راه دوره:|
بره ب درک:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
ي روز سرد پاييزي.... ي دختري رو سوار كردم رسوندم دانشگاه!!!!
وقتي رسيديم دختره گفت مغصي ك به جاي شماره بهم امنيت دادي!!!
گفتم خانوم شماره چيه !!! 500 تومن ميشه كرايت Smile))
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ★MoRpHeUsS★ ، pink lady
(06-02-2014، 11:12)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان>_<

جـونم!؟ >__<

(06-02-2014، 11:12)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:06)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین جوجو ننم همیشه میگه باصفر کیلومتر جماعت سیزده بدر نرو نمی تونی بما بخوری Big Grinبوس

|: میشه ننتو به من معرفی کن!؟

حرف ننت درست خو ولی اینجا یه خورده مشکل نقصی داره !!

فک نکن من با همین حرفا تلافی میکنمااا !!

میگن از آن نترس که سر به بالا دارد از آن به ترس که سر به زیر دارد !! منو میگه |: !!

من هیچی نمیگم !! ولی یه موقع یه کاری میکنم که مثل احمد از من متنفر بشی |: !! بلی !!

من از هیچ دختری متنفر نمیشم خو
اینم بدون همچین سرت به زیر نی سرتو بدزد هواپیما بش نخوره مواظب کفترا
هم باش چلغوز نکنن رو کلت

ههه آرع تو از هیچ دختری متفر نمیشی ^_^ میبینمت عمو جونم ^_^

من مواظبم . .تو هم مواظب باش !! آخه میدونی کله ی تو بیشتر از کله ی من شبیه لونه پرندس /: یهو دیدی دور از جوز کلت ریـ***ه مالی شُـد /: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 120
 سپاس شده توسط ERF@N ، ★MoRpHeUsS★ ، pink lady
(06-02-2014، 11:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:08)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ツ سـُــــکـُــــــوت ツ' pid='1524377' dateline='1391673950']
[quote='L☺vely star' pid='1524353' dateline='1391673754']
آیسی این بچٌس :|
تو بیخیال شو -___-!
برو بزرگی به سن نی به یه چیزی که بشما نرسیده ننه جون

-___-!
هعی من میگم دهن منو وا نکن تو هعی وا کن!
پسرم شُما مثلا رسیده خودتو فرض کن:|
چه گلی به سر بشر جماعت زدی :|
اینجاس که میگن دنت اسپک خز وخیل!
دنت بخور ماچش کن خزم رو درخته الان میزارم روسرت بلکه کله کچلت اباد شه تو دنتتو بخور
گــفـتگـوے آزاد【77】 120
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(06-02-2014، 11:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:08)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='L☺vely star' pid='1524353' dateline='1391673754']
آیسی این بچٌس :|
تو بیخیال شو -___-!
برو بزرگی به سن نی به یه چیزی که بشما نرسیده ننه جون

-___-!
هعی من میگم دهن منو وا نکن تو هعی وا کن!
پسرم شُما مثلا رسیده خودتو فرض کن:|
چه گلی به سر بشر جماعت زدی :|
اینجاس که میگن دنت اسپک خز وخیل!
آبجی فدات وللش به موقعش خودمون حسابشو میرسیم -__-

(06-02-2014، 11:10)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام............

سلـآم عشقم (:

(06-02-2014، 11:10)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها این بامزه ترین جکه

سلام دیرو یه نفر به نام مهسا000تبلیغ یه سایت به نام فلشخور تک بی بی فرستاد گفت ادرس جدید سایته چیکا کنم برم؟

شیوه جدید تبلیغ

خخخ |: واقعا واقعا !

یکی پست زده بود بعد توی پستش خودش تبلیغ میکرد |: همش میگفت نفر قبلیم رو میبردمش تو سایت خودم به آدرس . . ||:

بــــــــــــآشَد:|
باس خاطر تو آیسی:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM
(06-02-2014، 11:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:12)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان>_<

جـونم!؟ >__<

(06-02-2014، 11:12)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:06)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین جوجو ننم همیشه میگه باصفر کیلومتر جماعت سیزده بدر نرو نمی تونی بما بخوری Big Grinبوس

میگن از آن نترس که سر به بالا دارد از آن به ترس که سر به زیر دارد !! منو میگه |: !!

من هیچی نمیگم !! ولی یه موقع یه کاری میکنم که مثل احمد از من متنفر بشی |: !! بلی !!

هم باش چلغوز نکنن رو کلت

من مواظبم . .تو هم مواظب باش !! آخه میدونی کله ی تو بیشتر از کله ی من شبیه لونه پرندس /: یهو دیدی دور از جوز کلت ریـ***ه مالی شُـد /: !!

همون جا بشین واقعا سیبل خوبی واسه کفتراییBig Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 120
ﻋﻤﻪ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ
.
.
.
.
.
.
.
ﮔﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﻧﻪ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﯾﺎﺩﺵ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ!!!
عمه منو ببخش
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★MoRpHeUsS★ ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:13)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مینگرم مشید^__^

سیب زمینی سیب زمینی

من سیب زمینی هم خیلی دوس دارم آخـه اول قـرار بـود اسـم گروه وان دی نـایـل و سـیـب زمـیـنی هـا بـاشه|:

سیب زمینی سـرخ شده سـرد خـوشمـزه نیس|:
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان>_<

جـونم!؟ >__<

هم باش چلغوز نکنن رو کلت

کصافططططططططططط اواتارت خعلی قشنگع:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 120

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:13)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مینگرم مشید^__^

سیب زمینی سیب زمینی

من سیب زمینی هم خیلی دوس دارم آخـه اول قـرار بـود اسـم گروه وان دی نـایـل و سـیـب زمـیـنی هـا بـاشه|:

سیب زمینی سـرخ شده سـرد خـوشمـزه نیس|:
میخواستم برم داغش کنم:\
برم نرم برم نرم برم نرم
ب یک گل احتیاج دارم اینطوری نمیشع:\
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان