امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(05-02-2014، 19:16)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:13)T A R A pid=‎‏|‏1521894 نوشته است:
(05-02-2014، 19:12)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این به بعد دیگه نظر نمیدم-_- من فقط میخواستم سطح کیفی وبتو بالا ببرم:|

تــو کــه نــظر نــداده بــودی -___-

چرا:| ظهر یه لینک گذاشته بودی تو اون گفتم چه وبه مضخرفی داریSmile

حرف حق جوآب ندآره !
منم نظرآی سآزنده ای سه روز پیش گذاشتم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 41
 سپاس شده توسط T A R A ، ERF@N
آگهی
ارميناتوهم بامحمدبهم زديع؟
پري تقصيرخودت بودع ديه چراناراحتي
ضرنزن من حالم ازشماهابدتره
ك30مونده كه شكست عشخي خورده باشه؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(05-02-2014، 19:19)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــسان قــضیه ی مــنم بــه هــیشکــی نــگو |:

چشم عزیزم |: من دهنم قفل داره !! :|

فاطی راستی کجاس؟! /:

کسی خبر نداره!؟ /:

دلم براش تنگولیده هع !! ):
عادت داشتم طبق معمول ،هر  وقت که بیام فاطی هم باشه،الان که نیس ،حوصلم سر رفته!!!
نگران نباش،این ساعتا میاد!!!
): مطمئنی!؟

(05-02-2014، 19:19)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا؟!!
مهراوه ع؟؟؟!!
آیس پک خانوم؟؟

جونم!؟ (:

(05-02-2014، 19:18)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان بجنب ارسالامونو زیاد کنیمگــفـتگـوے آزاد【77】 41

باشه ^_^

بچه ها من برم ارسالامو زیاد کنم فعلن !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 41
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~
خوب كه دارم فك ميكنم ميبينم اين احمدوعرفان شبيه همن
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
(05-02-2014، 19:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:16)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:12)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف حق جوآب ندآره !

ایــن تــویی★✘ T & A ✘★؟؟! 0___o
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 41
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(05-02-2014، 19:20)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارميناتوهم بامحمدبهم زديع؟
پري تقصيرخودت بودع ديه چراناراحتي
ضرنزن من حالم ازشماهابدتره
ك30مونده كه شكست عشخي خورده باشه؟

تقصیرمن چرامن منکه جزدوس داشتنش کاری بلدبودم توچرالیلا تروخدا دارم اتیش میگیرم
(05-02-2014، 19:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:19)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا؟!!
مهراوه ع؟؟؟!!
آیس پک خانوم؟؟

آرمــی؟! 0__o

جونـــــــــــــــــــــــــــــــــــ؟
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
خدافس همگی
تارا^_^و همه ی مدیرای بخش گ.آ!
منو به عنوان نویسنده ی بخش کیلیپ های دیدنی پیشنهاد بدن^_^
گــفـتگـوے آزاد【77】 41
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~ArMiNa~
(05-02-2014، 19:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــیومــد|:
بیــشوور وبــه خـودت مـــضــخرفه >___< (اصــن وب داری؟! |: )
(05-02-2014، 19:16)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینم تارا جان ناراحت شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تــارا خــانوم ||:

باشه خانوم

اشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گــفـتگـوے آزاد【77】 41
(05-02-2014، 19:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف حق جوآب ندآره !

کلا همیشه نظرات ما سازندس‎Smile‎‏ بدرود عزیزان
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان