امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(05-02-2014، 18:28)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیتینی^_^

جآنم عسلم ؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(05-02-2014، 18:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:23)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:11)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='T A R A' pid='1521318' dateline='1391612942']

وصله گــفـتگـوے آزاد【77】 18
بــخواب |:

تنها نمیتونم بخوابم

احساس می کنم تو الان اینجوری شدی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 18

پَ بــرو بــا مــامــانت بــخواب!! |:

شــما بــیشتــر ||:

من مثل شما شبا با مادرم نمی خوابم چون بزرگ شدم ولی شما رو نمیدونم این طور که معلومه شما مادرتونو میارید بقلتون وقتی می خواید بخوابید کار بد تو جاتون نکنید چون ممکنه اب قطع باشه اونوقت دیگه کاری نمیشه کرد

اخیییی شما الان دقیقا اینجوری شده اید [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 18 [/img]
زیادی داری حرف میزنی میدونستی!؟

اون گاله رو ببند . .!! بوش همه جا رو برداشت !!

درضمن به تارا نبینم اینطوری حرف بزنیاا جوجه ماشینی!! افتاد!؟

.....

تازه مسواک زدم ... !! می دونم بوی خوبش که نعناس همه جارو برداشت هییییییی

حتما افتاد . جوجه ماشینی مدرن با مغز 30 هسته ای هستم ( یعنی از انسان هم باهوش تر )
گــفـتگـوے آزاد【77】 18
(05-02-2014، 18:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:25)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:21)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:16)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه؟!
چرا چرت میگی؟!
من از صبح تا حالا گشنه م!
دیگه نمیکشم!
الان غش میکنم!
ok!
حله برو!
(05-02-2014، 18:17)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی که من رو ضایع کنه از ما نیست‎:|‎
فعلا که شما داری همه رو ضایع میکنیO_o
ولی هیچکدوم مث اون رکی بم نچسبید^__^

آخه من از این که کارای دیگران رو به نام خودشون ثبت می کنن متنفرم‎:‎‏|

عرفآن دمت گرم !
منم نظر دادم !
واقعاً تا ته سوزودیشی !
البته بگم عرفآن از این کآرآ زیآد کرده ! Big Grin

یه بارم دختره تو عکس از خودتان عکس خارجی گذاشته بود می گفت این منم که با مدرک با 20 نفر دیگه ترکوندیمش‎`_`‎
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(05-02-2014، 18:29)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 18

اغا اینجا موبایل فروشی باز کردی؟!

(05-02-2014، 18:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وییییی |: من رمز وبمو یادم رفته |: !!

چیکا کنم حـالـآ -___- !؟

مزغت تو حلقم =ا
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
سرعت ندارم!
اره مال زده=/
اره خوشگلهههههههههههههه کدشو بده ایسان
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(05-02-2014، 18:31)تارا 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلوم برو بچ

برآت یه بسته آموزش زبان - بآلــآ بآلـــآ- پیشنهآد میکنم .. عزیزم ^ــ^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، இFATEMEHஇ
(05-02-2014، 18:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفآن دمت گرم !
منم نظر دادم !
واقعاً تا ته سوزودیشی !

خودم شاهدمShy
بیشترش روRolleyes
گــفـتگـوے آزاد【77】 18

(05-02-2014، 18:25)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:21)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:16)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه؟!
چرا چرت میگی؟!
من از صبح تا حالا گشنه م!
دیگه نمیکشم!
الان غش میکنم!
ok!
حله برو!
(05-02-2014، 18:17)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی که من رو ضایع کنه از ما نیست‎:|‎
فعلا که شما داری همه رو ضایع میکنیO_o
ولی هیچکدوم مث اون رکی بم نچسبید^__^

آخه من از این که کارای دیگران رو به نام خودشون ثبت می کنن متنفرم‎:‎‏|

عرفآن دمت گرم !
منم نظر دادم !
واقعاً تا ته سوزودیشی !

باز تو پیدا ت شد!

(05-02-2014، 18:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:27)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:25)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 18

ووووووووووووووووووووااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییی Heart
چه خوشگله. . . !
فکر کنم طلاست نهع؟!

اینقدر بیکارن بیان گوشی از جنس طلا بفروشن!؟ -__- مگه از جونشون سیر شدن!؟

اره باع!
سلنا که طلا خریده !
البته واسه اون نوکیا جدیدهHeart
عاشق نوکیاممممممممممم
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
خیر سرمون سلام کردیمDodgyDodgyDodgy
خدایا
کمی بیا جلوتر...میخواهم در گوشت چیزی بگویم...!
این یک اعتراف است...
من بدون او دوام نمی آورم...حتی تا صبح فردا...!.!

هــویییییی~_~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان