امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(05-02-2014، 16:14)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ChaRisMa بهم پیام بده کارت دارم HeartHeart

یآ خدآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآااع .. Confused
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، *Nafas* ، ƝeGaЯ
آگهی
(05-02-2014، 16:14)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ChaRisMa  بهم پیام بده کارت دارم HeartHeart
پــآتو از رو گاز بردار کاری به کسی نداشه باش ما اعصاب مصاب نداریما =||
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، *Nafas*
(05-02-2014، 16:15)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:04)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمآع ! ؟

دختره آقا شجاع !!

هع !! حالا فهمیدی چه بد دردیه وقتی از یکی طرفدای میکنی آرع!؟

من فقط خواستم بهت بفهمونم که چقدر بد حسیه !! همین

اینم تلافیه اون کاری که با من کردی |: که بعدش هم گفتی فک کردم رکی بود !!

بلـی اینجوریاس که اینطوریاس !!

من انتقام گیر نیستم !! فقط خواستم برات تجربه بشه همین !

هههههه ! Dodgy
من فقط چن بآر بهت محل نزاشتم همین !
تو عسل دعوا کردین کی طف تو رو گرفت من ! Dodgy

|: کی من و عسل دعوا کردیم احمد!؟ نه کی دعوا کردیم!؟

:|
اگرم دعوا کردیم جلو بقیه نبوده:|
بوده زنم؟Big Grin

آرع ^_^ !! من و همسرم هیچوقت دعوا نمیکنیم |||||: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 288
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(05-02-2014، 16:14)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:04)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمـد!؟ |:

شمآع ! ؟

دختره آقا شجاع !!

هههههه ! Dodgy

ای خاعن:|

عسل واس اونروز خیلی ببخشید !
من اشتبآه کردم !
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 288
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ★MoRpHeUsS★
تموم شد

صلوات برفســــــــتBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*

ChaRisMa بهم پیام بده کارت دارم HeartHeart

واااااااااااااااااااااااااای!!!
اسمش ایمانه!ای مان!
100بارتکرار کن!
شبم ده بار بنویس یادت نره
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، сÜтε Đévìł ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Wєιяɗ
(05-02-2014، 16:16)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخلف بیش از این برادر من!؟ |:
چیکار کرد بنده خدا ؟ =))

هیچی فقد تورو میخواد :|
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 16:13)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:09)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:00)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:57)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:55)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزال!!!

عایا این تویی ستاره؟!
نه عممه !Big Grin

غزال کجا بودی دختر دلم برات خیلی تنگ شده بود!
خوبی حالا؟

هستیم همین دور و برا!!!
خوبم،تو خوبی؟!(:
هعی بدک نیستم 
خوشحال شدم که باهات حرف زدم

من بیشتر ستی!!((:
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
(05-02-2014، 16:16)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخلف بیش از این برادر من!؟ |:
چیکار کرد بنده خدا ؟ =))

ایمان خوشت میاد برادر من؟Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(05-02-2014، 16:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:14)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمآع ! ؟

دختره آقا شجاع !!

هههههه ! Dodgy

ای خاعن:|

عسل واس اونروز خیلی ببخشید !
من اشتبآه کردم !

مچتو گرفتم-_-
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان