امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(05-02-2014، 15:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:01)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان>________<

من بات جدی جدی قهرمT_T

منم قهـرم T_T

من با همتون قهـرم !

حتی با من؟؟؟cry girlcry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
آگهی
(05-02-2014، 15:04)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان تو عاشخ کی شدی؟ 0.0
چقد مردم عاشخ میشن0.0

|: عمم !!

باو من عاشق نشدم !
آگه آیسآن رو اذیت کردین >_<
با من طرفین 0_o

|: . . !؟

چی خوردی و برگشتی؟! |: از این رو به این رو شدی؟! |:

(05-02-2014، 15:04)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان تو عاشخ کی شدی؟ 0.0
چقد مردم عاشخ میشن0.0

|: عمم !!

باو من عاشق نشدم !!

:|
عاشق بشی طلاقت میدم >.<
Big Grinخخخخخ

|: هع !! ^_^ باوشه
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 264
 سپاس شده توسط ERF@N ، ★MoRpHeUsS★ ، T A R A
کسی اینجا کلش آو کلن بازی می کنه؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ ، Mohammad 77
(05-02-2014، 15:05)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:01)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان>________<

من بات جدی جدی قهرمT_T

منم قهـرم T_T

من با همتون قهـرم !

حتی با من؟؟cryingcrying
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 15:05)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان>________<

من بات جدی جدی قهرمT_T

منم قهـرم T_T

من با همتون قهـرم !

|: No !! قمپُـز درکـردم نفهمیـدی؟! |: وگرنه من کجا و قهـر کجـا؟! |:

من برم یه چی بخورم |: بسیار گشنمه |: میگن یه روز مادر تو خونه نبـآشه همه چی بهم میخـوره -__- راسته !! |:

فعلـن !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 264
 سپاس شده توسط T A R A
به کوری چشم بعضی از حسود ها هم شده همین جوری می نویسم ... ! Big Grin
Goodbye Flashkhor...
(05-02-2014، 15:02)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــــــــــــآم ^_^
عــشقی^__^

آیسان>________<

من بات جدی جدی قهرمT_T

منم قهـرم T_T

من با همتون قهـرم !
مـــنم؟! )):
(05-02-2014، 15:05)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:02)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نسخه بعد رو نمی زنید!  crying
منتظرین من برم بزنین؟ crying

به خدا هر وقت من نیستم می زنید .. cryingcrying

تـــــــآآآرآآ ب این بگــو با ی رنگــه دیگه تایپ کنـــع!کـــور شدم دیگــه!crying

بــرادره مــن بــا رنــگه دیــه تــایپ کــن !! -_____-
دفــه ی بــعد دیــگه نــمیگم !! اخــطار مــیدم|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 264
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
من میخام برم برف بازی =||||
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє

آیسان>________<

من بات جدی جدی قهرمT_T

منم قهـرم T_T

من با همتون قهـرم !

آیسان!؟؟crying
با منم قهری من که دوست دارم؟!!Smile
آشتی آشتی!!Smile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا رو داشته باش (((=
البته نمیدونستمآآآآآ |:
عرفان و محمد نیان ، عکسای زنونس Angel
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان