امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(05-02-2014، 13:56)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 شنبه بیکارم(:
هورا(:
من برم
ایسان
مهشید
رکی
پری
میترا
فاطی
غزل
و بقیه:|
بای(:
فقط با دخترا خداحافظی میکنه. مگه ما دل نداریمcry girl ای فمنیستDodgy
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ERF@N ، † αƖιєη † ، இFATEMEHஇ ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(05-02-2014، 13:55)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:53)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:48)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:45)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد یه سوال دیگه :
چرا همه اینجا دخترن ؟؟؟

الان واقعا من و عرفان و محمد نمیبینی یا به خودت شک داری؟:|

به خودش شک نداره از خودش مطمئنه که پسر نیست25r30

بابا منظورم این بود 4 تا پسر در مقابل 20 تا دختر هیچی نیس ... Big Grin

معمولا دخترا بیکار ترنBig Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، † αƖιєη † ، M.K.N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 13:56)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 شنبه بیکارم(:
هورا(:
من برم
ایسان
مهشید
رکی
پری
میترا
فاطی
غزل
بای(:

کوجاع:|
===>بزنمت:|؟
کجا میری یو؟

مونی سیلوم!

(05-02-2014، 13:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:55)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:53)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:48)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:45)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد یه سوال دیگه :
چرا همه اینجا دخترن ؟؟؟

اوهوع-____-
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 13:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:55)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:45)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه فرقی باید بین منو بقیه باشعBig Grin
اگه این کارو نمیکردی با بقیه فرق داشتی -_-
ماکان رو ببین سپاس میدع 2 دقبقه دیگه میگه درود -_-
احمد رو ببین میره 100 صفحه عقب تر اگه دید داریم ازش حرف میزنیم سپاس میدع -_-
دیدی؟ |:
سلامتو خوردی؟ ^_^

پیشنهادتو بنداز تو صندوق پیشنهادات
سلامBig Grin  
مگه بیکارم -_-
خوبیع؟ (:

نیستی !
مرسی|:
تو خوبی ؟|"
شک داری؟ |:
خارش میکنم |:
تو بهتریـــ|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(05-02-2014، 13:52)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:50)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:48)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:37)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عینهو عن/:

چرا؟:\

اعصاب ندارم دلم شکسته گونه هام ازبس گریه کردم میسوزهcrying
واع چرا؟؟:\

بیخی باوووو
(05-02-2014، 13:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد یه سوال دیگه :
چرا همه اینجا دخترن ؟؟؟

شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــره
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
(05-02-2014، 13:57)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 13:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام
دورد
مرحبا
سام
سلوم
بعنجق
سيلوم
سيلام

هــِـلـو |:

هاواريو ا=
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 239
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 13:56)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد یه سوال دیگه :
چرا همه اینجا دخترن ؟؟؟

یعنی هیچ استاده پاک و مطهری نبوده که بتو بگه هر 6 تا زن میشه یه مرد؟ (برگرفته از یک انشا)

آغا من غلط کردم ببخشیـد ... Smile
bethowen ...
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mohammad 77 ، ERF@N
(05-02-2014، 13:53)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنم این دختره به من فش داد .......... حالشو بگیـر

|: زنتو به رخم نکش داداشامو به رخت میکشم |: !! به تو چه !! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 239
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، M.K.N
(05-02-2014، 13:58)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 شنبه بیکارم(:
هورا(:
من برم
ایسان
مهشید
رکی
پری
میترا
فاطی
غزل
بای(:
فقط با دخترا خداحافظی میکنه. مگه ما دل نداریمcry girl ای فمنیستDodgy
معذرت
واقعا باید برم >.<
بای همه >.<
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان