امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 23:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخوندم فاطی !
آخه من بعضی از صحف هآ رو نمیخونم !
ببخشید !

بـاعـشه-__-

آشـتـی(:

میگم چرا دیگه تحویلم نمیگری نگو قهر کرده بودی ! Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 170
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(04-02-2014، 23:10)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:08)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام میاد

به قول رفیقم اینجا هوا دو نفرس

گل گفتی آی گل گفتی!Smile

بابا عاشق خخخخخBig Grin
[/quote]

چی؟
یه چیز میگی اصلا تخیلیا!Tongue
منو عشق؟محاله باباWink
من دارم توصیه میکنم باور کن!Smile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
(04-02-2014، 23:13)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان ^_^ هع !! جونت بی بلا میگماا سید عباس رو میشناسی؟! |:

آره o_O

|: جان من!؟ :|

واقعا؟! |: کیه!؟ /:

(04-02-2014، 23:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار تو مدرسه داشتیم کتابخونه رو جمع و جور میکردیم یهو رو کتابی دیدم یه اسم نوشته !!
برگشتم گفتم عع اینو نیگا اسم داره پرنیا !! |: پرنیا برگشت گفت بزار برم به خانوم بگم رفت بگه من داشتم برا خودم این کتابارو جمع میکردم یهو یه دختره اومد گفت ایسان جون اون کتابه من کو؟ گفتم کدومو میگی؟ گفت همونی که اسم نوشته بود دیگه گفتم آهان صب کن !!

رفتم دنبال پرنیا |: اصن پرنیا پیدا نمیشد که |:

یهو گفتم خانم اون دختره اومد پیشه شما |: (اسمشو یادم رفته بود ) گفت کی |: گفتم کیرو میگه !! وایسید الان میگم |: اینو گفتم دیدم خانوممون داره چپ چپ نیگام میکنه |: هیچی دیگه سکوت کردم و خودم زدم به اونور ||: !!

واعــی!!!|:
آیـسـان!D:

||: !! هان !!

تازه این کوچیکشه |: !! سوتی های فراتر از این رو هم دادم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 170
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، The Darkest Light
(04-02-2014، 23:13)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفسیر آهنگ می کنین?:>

سلام!
سلام.ملودی جان میشه جواب پیاممو بدی؟
(04-02-2014، 23:14)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:10)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:08)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام میاد

گل گفتی آی گل گفتی!Smile

بابا عاشق خخخخخBig Grin

چی؟
منو عشق؟محاله باباWink
[/quote]

منم مثه توم عشقم همین چن دیقه پیش فک کنم یه کی دیگه دلشو برد با من غزل خدافظی خوند خخخخخخخخخخخ دیگه تنهام اخخخخخخخخخخخ جونننننننننننننننننBig Grin
 سپاس شده توسط The Darkest Light
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/86825481467978640538.png این دوتـآ آدمـآ دقیقـآ دارن چیکـآر میکنـن؟! |||:

شب بخیـر |: خـواب خـونی ببینیـد ||: !!

(: فـردا میبینمتـون ^_^ !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 170
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، The Darkest Light
(04-02-2014، 23:13)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفسیر آهنگ می کنین?:>

سلام!

سـلـام!

(04-02-2014، 23:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخوندم فاطی !
آخه من بعضی از صحف هآ رو نمیخونم !
ببخشید !

بـاعـشه-__-

آشـتـی(:

میگم چرا دیگه تحویلم نمیگری نگو قهر کرده بودی ! Big Grin
احـمـت؟؟:4chs:

(04-02-2014، 23:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

||: !! هان !!

تازه این کوچیکشه |: !! سوتی های فراتر از این رو هم دادم !!

آیـسـان زنـگ تفریح بود مـن تـو کـلـاس بودم.اسی(ناظممون) هـم کلی قبلش دعـوامـون کرده بـود

بـعـد مـن اومـدم جـو رو تغییر بـدم ادای ایـن خـوانـنـده هـای راک که جوی میشدن رو زانوشون میشنستن بعد گیتار برقی میزدن رو در آوردم

داد میـزدم میگفتم:مـا آدم نـمـیشـیـم ! ما آدم نمیشیم! ییهو دیدم اسـی کـلـش رو کـج کرده از پنجره زل زده بـه مـن با پوزخـند!

اصن کلمه ای نمیتونه حسمو وصف کنه تا یه هفته باهاش چشم تو چشم نمیشدم موقعی هم که میومد تو کلاس میرفتم زیر میز
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، The Darkest Light
(04-02-2014، 23:17)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:14)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام میاد

گل گفتی آی گل گفتی!Smile

بابا عاشق خخخخخBig Grin

چی؟
منو عشق؟محاله باباWink

منم مثه توم عشقم همین چن دیقه پیش فک کنم یه کی دیگه دلشو برد با من غزل خدافظی خوند خخخخخخخخخخخ دیگه تنهام اخخخخخخخخخخخ جونننننننننننننننننBig Grin
[/quote]

نه آق امیر اگه عشقت بود نمیگفتی آخ جون
بعدشم من عشق ندارم بنده خیلی سنگدل تر از این حرفام!Smile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
(04-02-2014، 23:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان زنـگ تفریح بود مـن تـو کـلـاس بودم.اسی(ناظممون) هـم کلی قبلش دعـوامـون کرده بـود

بـعـد مـن اومـدم جـو رو تغییر بـدم ادای ایـن خـوانـنـده هـای راک که جوی میشدن رو زانوشون میشنستن بعد گیتار برقی میزدن رو در آوردم

داد میـزدم میگفتم:مـا آدم نـمـیشـیـم ! ما آدم نمیشیم! ییهو دیدم اسـی کـلـش رو کـج کرده از پنجره زل زده بـه مـن با پوزخـند!

اصن کلمه ای نمیتونه حسمو وصف کنه تا یه هفته باهاش چشم تو چشم نمیشدم موقعی هم که میومد تو کلاس میرفتم زیر میز

|: درکت میکنم درکت میکنم !!

برا منم این اتفاق افتاده !! ((:

خخ شب بخیر خانومیی (;
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام -_- شما منم بی اعصاب کردین
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان