امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 22:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رآستی مهسآ چراع نمیاد ! ؟
منم کیرو میخوام ! ؟ آهآ خودش میدون دیگه یه چیزی بالا سرم گفته ! خخخخ Big Grin

هــان؟؟؟O__o

وآقعاً شمآ دخترآ خیلی منحرفین !
دوس داری مگه ! ؟ خخخخخخ Big Grin

آرع===>لویی(:

مشکلیع؟؟|:

(امروز من از اول روز حالم خوش نبوده سوگند خورده بودم که دیگه با این عنک هم زر نزنم ولی دیدم نمیشه این سوتی رو نادیدع گرفت)

چرآ و به چه علت نمیخوای بآهآم حرف بزنی دیگع ! ؟ Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 167
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(04-02-2014، 22:57)Ho3ein 00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:55)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدجور دلم تنگِ آهنگ جدید با صدای صادق بود ..
خیلی قشنگ خوند تو آلبوم تبر...آلبوم تبر هم عالی بود تقریبا.

(: آرع !!

منم از آهنگـآشون خـوشم اومـد (: عـالی بـود (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 167
(04-02-2014، 22:59)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:57)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:55)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:54)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:52)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال کیا فردا تعطیلن؟

من من کله گنده
چندمی؟
خونتون کجاس؟

اول دبیرستان

کرج , اخبار گفت تمام مدارس تهران و کرج در هر مقطع تحصیلی تعطیله
منم اول دبیرستانم
تهران

پس توم تعطیلی برو حالشو ببر تعطیلBig Grin
(04-02-2014، 22:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:57)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: رآستی مهسآ چراع نمیاد ! ؟
منم کیرو میخوام ! ؟ آهآ خودش میدون دیگه یه چیزی بالا سرم گفته ! خخخخ Big Grin 

:|

به من چع ! اینآ منظور دآر گرفتن !
اون کلمه رو خودش قرمز کرده نع من ! -_-

حـرف نـزن کـه سـوتـی داغـونـی دادیع|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، The Darkest Light ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 22:59)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:57)Ho3ein 00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی قشنگ خوند تو آلبوم تبر...آلبوم تبر هم عالی بود تقریبا.

تِرَکای حصین ، صادق ، پیشرو ، اوج و جیدال خوب بودن توی آلبوم ..

T-Dey هم کار شاخی نداد !
اکثرا قشنگ بودن من که خیلی حال کردم...اینایی هم که گفتی از بهترین های آلبوم بودن.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-02-2014، 23:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:57)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: رآستی مهسآ چراع نمیاد ! ؟
منم کیرو میخوام ! ؟ آهآ خودش میدون دیگه یه چیزی بالا سرم گفته ! خخخخ Big Grin 

:|

به من چع ! اینآ منظور دآر گرفتن !
اون کلمه رو خودش قرمز کرده نع من ! -_-

حـرف نـزن کـه سـوتـی داغـونـی دادیع|:

منم میخواستم بگم ولی من کاری به کار کسی ندارم دیگه |: سوتی ببینم برا خودم میخندم |: !!

|: هیچی بد تر از اون موقع نبود |: !! نچ نچ !!!

بگم!؟ . . درباره خودمه ||: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 167
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/25940345884864931724.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 167
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 23:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رآستی مهسآ چراع نمیاد ! ؟
منم کیرو میخوام ! ؟ آهآ خودش میدون دیگه یه چیزی بالا سرم گفته ! خخخخ Big Grin

هــان؟؟؟O__o

وآقعاً شمآ دخترآ خیلی منحرفین !
دوس داری مگه ! ؟ خخخخخخ Big Grin

آرع===>لویی(:

مشکلیع؟؟|:

(امروز من از اول روز حالم خوش نبوده سوگند خورده بودم که دیگه با این عنک هم زر نزنم ولی دیدم نمیشه این سوتی رو نادیدع گرفت)

چرآ و به چه علت نمیخوای بآهآم حرف بزنی دیگع ! ؟ Big Grin

-____-
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=84566&pid=1510684#pid1510684
من خـر رو بگو نگران توی بـز شدم>_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: anaki، armin^، Directioner girl، erfan troll، I r A n، دختر زیبا، دنیل رادکلیف، ☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆2 کاربر پنهان
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-02-2014، 22:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:51)Ho3ein 00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه دوستان.
من تازه عضو شدم و امیدوارم دوست های خوبی پیدا کنم.

سلـآم ^_^ خوش اومـدی !! ((:

(04-02-2014، 22:52)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:51)Ho3ein 00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه دوستان.
من تازه عضو شدم و امیدوارم دوست های خوبی پیدا کنم.

سلام ..

خوش اومدی رفیق !

سلـآم ایمـآن ^_^

ایمان توی این آهنگایی که جدید خوندن و دانلود کردم خو /: همش میگه 13 22 |: یعنی چی؟!
ممنون.
 سپاس شده توسط The Darkest Light

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان