امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 22:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: هـع !!

فـآطی؟! (:

امروز با یه پسره مسابقه گذاشتم بهت گفتم!؟ ^_^

کورس گذاشته بـودم !! |:

لـآمصب هـول میـداد همـش |: !!

رو بـرفـآ مسـآبقه دو گـذاشته بـودیم !! |:

همه میگفتم ایسان ایسان ^_^ حس خوبی داشتم |: !!

ولی بعـدش همه چپ چپ نیـگام میکـردن |: !! دوستـآن نـع آ !! |: نونـوا هـا |: !!

مـرتیـکه چشـشـو بـرنمیـداشت |: !!

آخـرش من بـآختم !! |:
پـسـرا فقط بـلـدن تقلـب کـنـن|:

د آخه خیلی بیشور بـود |: !!

دختره کلاس شیشم بود همش میومد جلو پسره قر و فِـر میـداد |: منم برگشتم بهش گفتم سعید دور خودت مهد کودکی جمع کردیااا به کارت ادامه بده موفق میشی ! ((:

دختره برگشت یه چپ چپ نیگام کرد گفتم هان چیه!؟ بیا منو بخور با اون چشات |: !!

هیچی دیگه دختره رفت مامانشو بیاره ما زدیم به چاک !! |:
میگمع دیگع از دست این دخترای دور زمونع

دخترع ششمی رفتع با سوم دبیرستان ای خداعConfused

آرع به خدا !! |:

دختره تا کمر من بود قدش |: پرووو !!

قبلا تو مدرسشون بودم !!

اسمش پرناس !!

داشتم با معلم پارسالم حرف میزدم یهو دیدم این اومده |: برگشتم گفتم پرنا!؟ خودتی؟! چقدر بزرگ شدی تو |:

من خر بودم باهاش حرف زدم اصن |: برگشت گفت ایسان کشمیش دم داره |: پرنا خانوم |:

منم گفتم اوهوع |: ببخشید دیگه شب بود سیبیلاتو ندیدم |: خانوممون برگشت گفت ایسان خانوم بس کن |: منم گفتم خانوم استغفرالله ولمون کن !! |:

بعدش رفتم پی معلمای دیگه |: آخه امروز رفتم مدرسه قبیلم ^_^

بچه ها من برم نماز بخونم بیام ||: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 159
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady ، T A R A
آگهی
خخخخخ تارا ^_^
خدافیس¡ ^_^
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-02-2014، 22:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم داره میترکه...
چرا¿¡

کـم خـوابی

سـرمـا

زیاد آهـنـگ گـوش کردن!
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
مــن از اینـــکه فـــرزنــدانم در آینـــده چــه مـــامان بــاحــالی دارن بــــهشون غبـــطه میــــخورم (((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 159
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(04-02-2014، 22:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دســتو بــذار وســطه زبــونت 3 بــا بــگو داریــوش |:

دارگوز دارگوز دارگوز !
واقعاً که !
چه علاقه ی دآره ! Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 159
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، pink lady ، T A R A
(04-02-2014، 22:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـامـانش رو بـیـارع؟؟؟یـا خـداD:

|: همین دیگه ما فرار کردیم داشتیم آسمونو نیگا میکردیم (:

(04-02-2014، 22:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دســتو بــذار وســطه زبــونت 3 بــا بــگو داریــوش |:

دیـوث |: !! ما اینو به خانم عشینی معلم پروریشیمون گفتیم بگه |: بیچاره پیرزنه نمیفهمید چی داره میگه |: ما میخندیدیم اون میگفت به چی میخندین || :!!

خو دیگه فعلن
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 159
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
(04-02-2014، 22:18)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:16)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:14)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:13)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:10)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاکریمSleepy
نوکریم
چرا فقط یه روز غایب شیم دهنمون سرویسه.

نباشی بیکاری(شوخی)

شما فردا تعطیل نیستید؟

مال مدرسه ی ما قانون گذاشتن هر یه غیبت 15 تا ماژیک و دوتا مورد انضباطی
ایول مدرستون
شبـ؛?
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 22:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='armin^' pid='1516981' dateline='1391541288']
جمع نبند لطفا:cool:

جـمـع میبندم-__-
البـتـه 5 تا پسر استثنان^__-

همش 5 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(04-02-2014، 22:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع به خدا !! |:

دختره تا کمر من بود قدش |: پرووو !!

قبلا تو مدرسشون بودم !!

اسمش پرناس !!

داشتم با معلم پارسالم حرف میزدم یهو دیدم این اومده |: برگشتم گفتم پرنا!؟ خودتی؟! چقدر بزرگ شدی تو |:

من خر بودم باهاش حرف زدم اصن |: برگشت گفت ایسان کشمیش دم داره |: پرنا خانوم |:

منم گفتم اوهوع |: ببخشید دیگه شب بود سیبیلاتو ندیدم |: خانوممون برگشت گفت ایسان خانوم بس کن |: منم گفتم خانوم استغفرالله ولمون کن !! |:

بعدش رفتم پی معلمای دیگه |: آخه امروز رفتم مدرسه قبیلم ^_^

بچه ها من برم نماز بخونم بیام ||: !!

آیــسـان ؟؟؟ خـودتـی؟؟؟ نـمـاز؟؟؟دس میندازی؟؟؟واقعا؟؟چی؟؟کی؟؟من؟؟هین؟؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
(04-02-2014، 22:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن از اینـــکه فـــرزنــدانم در آینـــده چــه مـــامان بــاحــالی دارن بــــهشون غبـــطه میــــخورم (((:

تکبیر¡ :]]]]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان